Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

SmaakPark

Waar spelen met eten mag!

SmaakPark

Nieuwe Kazernelaan 2d15 6711 JC Ede
Bestel je daghap hier!

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-)
Donderdag 09:00 - 16:00 Afhalen

Staat bekend om

  • Je hoeft je bord niet leeg te eten als je alle restjes maar aan de varkens geeft.
  • Wij zijn niet tegen het eten van vlees, maar je moet wel weten waar het vlees vandaan komt
  • Mensen laten zien hoe het óók kan, zonder met de vingertjes te wijzen, door bewustzijn te creëren en beleving te bieden.

Over SmaakPark

Makkelijke Donderdag Daghap

Wat is er fijner dan de zekerheid van een met aandacht gekookte maaltijd, die je iedere donderdag kan afhalen. Een lekker gerecht van Christian, met een broodje van Joris. We starten deze week met een Italiaanse stoofschotel met biologisch vlees van Eco Fields gestoofd in Italiaanse rode wijn. Daarbij komt een desembroodje van Jorisbrood die je in de goddelijke stoof kunt dopen en waarmee je je bord tot de laatste druppel kunt schoonvegen.

Zo werkt het

Je bestelt en betaalt vooraf via smaakpark.nl. Op donderdag neem je je eigen pan of bakje mee naar Jorisbrood waar wij 350 gram afwegen (per persoon) en er een broodje los bijdoen. Op die manier verspillen we geen verpakkingsmateriaal. Thuis kan je je stoof opwarmen, eventueel het broodje nog even in een voorverwarmde oven schuiven, en klaar is je makkelijke maaltijd. Kosten: € 12,75 p.p. Afhaallocatie: Jorisbrood, Mauritskazerne, Verbindelaarsweg 90, 6711 VD Ede, afhalen is mogelijk tussen 09.00 en 16.00 uur.

Meest recent over SmaakPark

corona bord anderhalve meter centrum

5 x toffe initiatieven van Edese ondernemers in deze tijd

De tafeltjes blijven leeg in restaurants en cafés. De tweede lockdown dwingt veel ondernemers om creatief te zijn. Veel Edese ondernemers blijken over een flinke dosis creativiteit te beschikken. Check…