Ladyline Ede

The slimming company

Ladyline Ede

Zandlaan 18 6717 LP Ede
Naar website

Volg ons

Facebook

Staat bekend om

  • Persoonlijke coaching en begeleiding
  • Voedingsadvies en bewegingstherapie
  • Compressietherapie en bodywraps

Over Ladyline Ede

Wil jij blijvend gewicht verliezen en weer blij zijn met je figuur? Energiek, slank, stralend en trots zijn? Het team van Ladyline Ede staat voor je klaar om je te helpen jouw doelen te realiseren.

Ladyline helpt vrouwen lekker in hun vel te komen én te blijven. Dat doen ze onder andere met coaching en persoonlijke begeleiding, advies over gezonde voeding en bewegen in een speciale warmtecabine.

Al 35 jaar een wetenschappelijk bewezen concept

Ladyline werd in 1983 opgericht. Het van oorsprong Zwitserse concept bestond uit de combinatie van doelgerichte oefeningen in een warmtecabine, aangevuld met voedingsadvies en ozon-zuurstoftherapie voor huidverbetering. Dit concept is in de loop der jaren behoorlijk ontwikkeld. Zo zijn de bewegingstherapie en voedingsadviezen met enige regelmaat aangepast aan de nieuwste inzichten. En er kwam een intelligent computerprogramma waarin we klanten kunnen volgen. In het najaar van 2018 heeft Ladyline zelfs een eigen Ladyline app ontwikkeld. Hierin kun je bijhouden wat je eet en hoeveel je beweegt, maar je kunt ook in contact komen met je coach. Wat nooit is veranderd, is de basis van het concept en de doelstellingen.

 

Meest recent over Ladyline Ede

Deze behandeling in Ede is het alternatief op liposuctie

Wil je graag op bepaalde plekken op je lijf wat vet verliezen, maar vind je liposuctie een te heftige ingreep? Dan is er nu een alternatief. Met cryolipolyse pak je…