Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Boerderij Hoekelum

Vandaag 10:00 - 16:00 uur Geopend Alle openingstijden

Boerderij Hoekelum

Edeseweg 122 6721 KE Bennekom
Naar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 16:00
Woensdag
10:00 - 16:00
Donderdag
10:00 - 16:00
Vrijdag
10:00 - 16:00
Zaterdag
11:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Unieke feestlocatie in Gelderland
  • Comfortabele Bed & Breakfast
  • Sfeervolle koffiekamer en lunchroom

Over Boerderij Hoekelum

Boerderij Hoekelum is uniek gelegen nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe en biedt nét dat beetje extra. Voor gezellige familie- en vriendenweekenden, schoolkampen, vergaderingen en zelfs feesten en bruiloften is het dé plek bij uitstek. Bij Hoekelum kun je comfortabel overnachten in ruime groepsaccommodaties of een knusse B&B. Op de kaasboerderij kun je altijd terecht voor een goede kop koffie en daarnaast houden ze diverse workshops. Bovendien is er in de schitterende omgeving van Bennekom van alles te beleven voor jong en oud!

De Koffiekamer – de lunchroom in Bennekom op Boerderij Hoekelum – biedt een gezellige zitplaats waar je kunt genieten van een hapje en een drankje; natuurlijk tegen een scherpe prijs. De lunchroom, ook wel koffiekamer genoemd, is sfeervol en de ideale plek om er even gezellig tussenuit te gaan of om uit te rusten na een stevige boswandeling.

Meest recent over Boerderij Hoekelum

boerderij hoekelum feest ede

5 x unieke plekken om koffie te drinken in Ede

Zin in een lekkere kop koffie, maar ga je liever niet naar het centrum? Schuif eens aan bij een van deze vijf unieke plekken in Ede!