Beeldbrengers

Beeldbrengers

Over Beeldbrengers

Bij Beeldbrengers kan jij media maken over alles wat voor jongeren in jouw regio interessant is. Vanuit zes werkplekken in Gelderland (Nijmegen, Arnhem, Zutphen, Doetinchem, Tiel en Culemborg) leer je van professionals alle skills die nodig zijn om media te maken.

Je kan aan de slag als presentator, vlogger, cameraman/vrouw, redacteur of editor. Met een team van jongeren ga je de mediaproducties maken. Reportages, een talkshow, vlogs, nieuwsuitzendingen of een mini-documentaire: alles is mogelijk.

In wekelijkse redactiemeetings worden alle ideeën verzameld en uitgewerkt. Je stelt vervolgens zelf een team samen met wie je de productie gaat maken.

Een mediacoach en medewerkers van Omroep Gelderland helpen je hierbij. Door middel van workshops en masterclasses leer je de kneepjes van het vak.

De producties worden gebruikt door Omroep Gelderland, lokale omroepen en andere mediakanalen. Jouw
producties krijgen dus een groot podium waar veel mensen naar kijken.

Bij Beeldbrengers ontwikkelt niet alleen je mediaskills, je doet ook een hoop andere ervaringen op. Je komt in contact met nieuwe mensen en je komt op plekken waar je normaal nooit komt. Je komt veel te weten over allerlei onderwerpen en je bouwt aan je C.V. Altijd handig voor je studie of beroepskeuze! Beeldbrengers is onderdeel van de Maatschappelijke Diensttijd (MDT) en aan het einde van het traject krijg je een MDT-certificaat.

Meedoen kost je niets en je hebt geen ervaring nodig. We vragen natuurlijk wel inzet en enthousiasme. Naast de workshops die je gaat volgen kan je kan grotendeels zelf bepalen op welke tijden en dagen je media gaat maken.

Beeldbrengers

Bekijk meer

Ontdek meer van Ede