Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ouderenuurtje in Edese supermarkten: dit zijn de tijdstippen

Door Hanneke van Olst 7 oktober 2020

Een woord dat je voor 2020 niet kende: ‘kwetsbarenuurtjes’. Deze uurtjes in supermarkten zijn bedoeld voor ouderen en kwetsbaren zodat ze rustig boodschappen kunnen doen. In dit overzicht zie je welke tijden de supermarkten in Ede hanteren.

Supermarkten die ruimte hebben voor meer dan dertig klanten tegelijk, kregen vanuit het kabinet tijdens de persconferentie van maandag 28 september de plicht om twee uur per weekdag geopend te zijn voor de meest kwetsbaren. Sommige supermarkteigenaren kiezen ervoor om deze twee uur achter elkaar te doen, andere kiezen voor twee uur verspreid over de dag.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Albert Heijn

Foto: Kirsten van der Wardt

Albert Heijn is van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 09.00 uur geopend voor kwetsbaren. Dit geldt voor alle filialen in Ede. 

Lidl

Lidl is van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 09.00 uur geopend voor kwetsbaren. Dit geldt voor alle filialen in Ede.

Aldi

Foto ter illustratie: indebuurt Ede

Aldi is van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 08.00 uur geopend voor kwetsbaren. Dit geldt voor alle filialen in Ede. Aldi Parkweide is van 07.00 tot 09.00 uur geopend voor kwetsbaren.

Jumbo

Bron: Kirsten van der Wardt

Jumbo is van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 09.00 uur geopend voor kwetsbaren. Dit geldt voor alle filialen in Ede.

Hoogvliet

richard claassen

Hoogvliet is van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 08.00 uur geopend voor kwetsbaren. Over de tijden van een tweede uur wordt nog nagedacht.

Boni

Boni Supermarkt

Boni is van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 09.00 uur geopend voor kwetsbaren.

Lees ook:

Coronamaatregelen aangescherpt: dit verandert in Ede

Het coronavirus is een mammoettanker en die keer je niet zomaar. Dat is de strekking van de persconf...
Corona teststraat Ede

Corona-update van het RIVM: dit zijn de nieuwste cijfers van Ede

In een week tijd zijn 19.326 Nederlanders positief getest op corona, onder wie 103 mensen uit Ede. D...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.