Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mysterie (onopgelost): wie zette hartjes op bomen in de Prins Bernhardlaan?

Door Hanneke van Olst 17 augustus 2019

Sinds een paar weken wacht doorgangers en bewoners van de Prins Bernhardlaan een hele hoop liefde. De bomen van deze straat zijn versierd met hartjes. Van wie zijn die hartjes afkomstig?

Naar het antwoord op die vraag zijn wij reuze benieuwd! Het ziet er hartstikke gezellig uit en de afzender van de hartjes, heeft er zeker moeite voor gedaan. Bijna alle bomen zijn versierd, vanaf het Marnix College tot aan de Kerklaan. Zelfs het kleine fietspad tussen de Prins Bernhardlaan de Kerkweg is niet overgeslagen, zoals je ziet op bovenstaande foto.

Kinderen? Of scholieren?

Komen de hartjes van scholieren van het Marnix die niets beter te doen hadden? Of van kinderen die in waren voor een hoop liefde? De hartjes zijn op ‘kinderhoogte’. Het is voor ons een raadsel. Er is in ieder geval gebruik gemaakt van goede verf of graffiti en geen stoepkrijt, want de hartjes hebben al een aantal regenbuien overleefd.

Foto: indebuurt Ede

Weet jij van wie we mogen bedanken voor de hartjes? Of heb je een tip zodat we dit mysterie op kunnen lossen? Laat het ons weten! Dat mag via email ([email protected]) maar ook via een privéberichtje op Facebook. Wij zijn benieuwd!

Meer (wel opgeloste) mysteries:

Mysterie opgelost: het ‘spinnenweb’ vlakbij de Stadspoort

Wij hebben maar één paar oren en ogen, maar gelukkig helpen onze oplettende lezers ons heel vaak aan...

Mysterie opgelost: dit betekent het zwarte beeld op de hoek van de Molenstraat en Bunschoterweg

Mysterie opgelost: dit gebeurt er met het pand van CoolCat

Edes mysterie: dit is de juiste uitspraak van De Sysselt

Mysterie: dit gaat er gebeuren met de afgebrande villa aan de Stationsweg

Meer over

Mysteries

adv.