5 x dit wist je nog niet over Boerderij Hoekelum

Aangeboden door Boerderij Hoekelum 19 juni 2019

De naam zegt je ongetwijfeld wel wat: Boerderij Hoekelum. Ze werden groot in Ede als kaasboerderij, maar Hoekelum heeft zo veel meer te bieden dan dat! Deze dingen wist je misschien nog niet over boerderij Hoekelum; tijd om weer eens een bezoekje te plannen!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Hoekelum heeft De Koffiekamer

De Koffiekamer
Foto: Facebook Boerderij Hoekelum

In de beregezellige Koffiekamer van Boerderij Hoekelum kun je een heerlijke kop koffie drinken, bijvoorbeeld als je even pauze wil nemen van je fiets- of wandeltocht. Maar wist je dat De Koffiekamer ook een heerlijke high tea heeft? Op verrassende wijze krijg je een heleboel lekkere zoete en hartige lekkernijen te proeven. Allergieën houden ze makkelijk rekening mee bij De Koffiekamer, en je kunt tot 2 dagen van tevoren reserveren.

Boerderij Hoekelum is een populaire trouwlocatie

Foto: Boerderij Hoekelum

Hoekelum is een erg populaire trouwbestemming. Niet gek natuurlijk want wie wil elkaar nu niet het ja-woord geven midden in een prachtig bos? Na de ceremonie kun je jouw bruiloftsfeest houden in één van de sfeervolle locaties op de boerderij. En de styling? Dat regelen ze bij Boerderij Hoekelum voor je, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Er is een zomerfair én winterfair

Fair Hoekelum
Foto: Boerderij Hoekelum

In de lente, zomer en winter is er een toffe braderie of ‘fair’ bij Boerderij Hoekelum. Geniet van talloze kraampjes met lekkere en leuke producten, neem een hapje op het gevarieerde eetplein of geniet van de muziek en de zon. De komende editie is de Zomerfair op zondag 25 augustus 2019. Daarna komt de Winterfair op zaterdag 2 en zondag 3 november 2019. Ben jij er bij?

Je kunt er ook vergaderen en feesten geven

Vergaderzaal Hoekelum
Foto: Boerderij Hoekelum

Niet alleen als trouwlocatie is Hoekelum steeds populairder. Wist je dat je er ook prima kunt vergaderen met je team, of bijvoorbeeld een groot familiefeest kunt geven? Er zijn op het terrein 2 unieke feestlocaties waar jij je gasten kunt voorzien van culinaire catering. bijvoorbeeld met een warm of koud buffet, een uitgebreide barbecue of gewoon een borrel; het kan allemaal! Bij mooi weer kun je ook nog genieten van het knisperend kampvuur.

Bij Hoekelum kun je kaas en boter maken

Boter maken
Foto: Boerderij Hoekelum

Altijd al willen leren hoe je kaas maakt? Nou, Boerderij Hoekelum is natuurlijk ooit groot geworden als kaasboerderij en is dat nog steeds! Tegenwoordig kun je er namelijk door middel van een workshop leren kaas (of boter) maken van de experts, en dat volgens het beroemde Hoekelum recept. De Hoekelumse kaas kun je al na vier weken eten!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Boerderij Hoekelum. Meer over Boerderij Hoekelum ontdekken?

Boerderij Hoekelum lunch

Vandaag gesloten

Edeseweg 122, Bennekom

Bekijk meer:lunch
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.