Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x voor deze kluswinkels in Ede hoef je niet naar het industrieterrein

Door Hanneke van Olst 23 februari 2020

Je kent het wel: vol goede moed sta je in de startblokken voor een klusproject. Kwasten? Check. Hamer? Check. Schroefjes? Check. Maar uuh, waarom zijn precies nu de plugjes in de goede maat op? Moet je daarvoor weer helemaal naar het industrieterrein toe, naar de bouwmarkt? Nee hoor, probeer het eens bij een van deze 5 kluswinkels in Ede. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Elbert Jansen

Misschien wel de oudste doe-het-zelf zaak van Ede: Elbert Jansen. Oudere Edenaren weten het: als je een specifiek moertje zoekt, vind je die hier. Naast een shop heeft de zaak ook een houtafdeling waar alles op maat gezaagd kan worden. Elbert Jansen zit aan de Kolkakkerweg.

Foto: indebuurt Ede

Meer over Elbert Jansen ontdekken?

Elbert Jansen bouwmarkten

Gesloten08:30 - 12:30 |13:30 - 17:30

Kolkakkerweg 65-67, Ede

Bekijk meer:bouwmarkten

Kwantum

Voor een nieuwe boormachine of die ene speciale, waterdichte tape moet je hier niet zijn, maar Kwantum heeft wel veel andere dingen. Zoals: laminaat, behang, verf en verfmaterialen, gordijnen en ga zo maar door. Kwantum zit aan de Telefoonweg, ter hoogte van de Hoogvliet.

Marianne Van Ginkel

Meer over Kwantum ontdekken?

Kwantum woonwinkels

Gesloten09:30 - 18:00

Telefoonweg 194, Ede

Bekijk meer:woonwinkels

Plentyparts

Wat je bij Kwantum niet vindt, vindt je misschien wel bij Plentyparts, beter bekend als Het Onderdelenhuis. Van elektriciteitskabels tot sprays waardoor je niet hoeft te schuren. En als je toch naar Kwantum gaat, kun je hier net zo goed even langslopen want het is om de hoek. Plentyparts zit aan de Maanderweg.

Foto: Facebook Plentyparts

Meer over Plentyparts ontdekken?

Plentyparts bouwmarkten

Gesloten09:00 - 18:00

Maanderweg 40, Ede

Bekijk meer:bouwmarkten

Eijlander Electronics

Een speciaal tangetje of een bijzondere kabel voor je tv? Bij Eijlander vindt je vooral veel elektronica, zoals draden, kabels, hifi, beveiliging, geluidsapparatuur en ga zo maar door. Eijlander Electronics zit aan de Zanderijweg, vlakbij de spoorwegovergang aan de Kerkweg.

Paul Spijker

Meer over Eijlander Electronics ontdekken?

Eijlander Electronics elektronicawinkels

Gesloten09:00 - 17:30

Zanderijweg 12, Ede

Bekijk meer:elektronicawinkels

Verkerk

Aan de Parkweg zit Verkerk, ideaal dus als je in Ede-Zuid woont. Je kunt hier bovendien gratis parkeren. Alles voor in en om het huis scoor je hier, zoals doe-het-zelf artikelen, gereedschap, ijzerwaren, gas, water, elekra.

Foto: Facebook Verkerk

Meer over Verkerk ontdekken?

Verkerk bouwmarkten

Gesloten09:00 - 18:00

Parkweg 93, Ede

Bekijk meer:bouwmarkten

Meer winkelen?

Hier vind je:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.