Wat ons opviel bij nieuw tapasrestaurant ’t Zusje in Ede

Aangeboden door ’t Zusje Ede 3 mei 2019

Het restaurant is pas net open en is nu al razend druk. Wij namen een kijkje in het nieuwe tapasrestaurant ’t Zusje in Ede en snappen wel waarom Edenaren er zo graag komen. Dit viel ons op toen we bij ’t Zusje een kijkje namen.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Voor ieder wat wils

carpaccio t zusje arnhem restaurant

Is er iemand van je vrienden vegetariër, of heeft je vader een allergie? Bij ’t Zusje staan zoveel verschillende gerechtjes op de kaart dat er voor iedereen wel iets bij zit. Ja, zelfs die lastige tante die niks eet wat ze niet kent 😉 Vegetarisch, zoet of pittig: probeer het allemaal!

 Geen stress, gewoon gastvrij

Alle klokken bij ’t Zusje staan stil. Neem vooral de tijd! Foto: indebuurt Ede

Als je iets te vieren hebt of voor het eerst in tijden weer je vriendinnengroep ziet, dan wil je daar je volledige aandacht aan geven. Gelukkig is ’t Zusje Ede daar de perfecte plek voor. Je kunt er lekker borrelen, kiezen uit talloze gerechten voor een vaste prijs én je kunt zo lang blijven zitten als je wil. Elke tafel bij ’t Zusje wordt namelijk maar één keer per avond gereserveerd, dus je kunt lekker uitgebreid genieten zonder het idee dat je wordt gehaast.

Geweldige locatie

Foto: indebuurt Ede

Wat zo handig is aan ’t Zusje in Ede is de locatie. Je zit vlakbij station Ede-Centrum, middenin het centrum. Prima te bereiken dus, en als je na jouw heerlijke diner nog even een drankje wil doen op het Museumplein zit je daar ook vlakbij. Garantie voor een superavond!

Gezelligheid

t zusje

Als er iets opvalt bij ’t Zusje dan is het wel gevoel van gezelligheid. Een sfeervol haardvuurtje, warme verlichting en het vriendelijkste personeel dat met liefde de kaart en gerechten aan je uitlegt. Bij ’t Zusje hangt echt een ongedwongen sfeer.

Kom langs en ervaar het zelf!

Foto: indebuurt Ede

Laat jezelf dus eens lekker in de watten leggen en geniet van heerlijk eten, een ontspannen sfeer en vooral veel gezelligheid bij ’t Zusje.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ’t Zusje Ede. Meer over ’t Zusje Ede ontdekken?

’t Zusje Ede tapas restaurants

Nu open17:30 - 22:30

Nieuwe stationsstraat 13A, Ede

Bekijk meer:tapas restaurants
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.