Hier in Ede kun jij het jaar met je collega’s, vrienden of familie prima afsluiten

Aangeboden door Restaurant Stam 3 november 2019

Het duurt nog twee maandjes, maar het einde van het jaar is toch echt al in zicht. En dus komt het jaarlijkse eindejaarsetentje met collega’s, je vriendengroep of je familie er ook weer aan. Wij weten wel een adresje in Ede waar je goed terecht kunt voor een feestelijk eindejaarsdiner. 

Bij Restaurant Stam zijn er speciale eindejaarsmenu’s. Je kunt kiezen uit drie verschillende menu’s in drie prijsklasses, net hoe luxe en uitgebreid je het zelf wilt maken. De menu’s zijn allemaal voor groepen vanaf 10 personen en je moet van tevoren even reserveren via [email protected].

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Een diner voor 38 euro

Dessert met ananas. Foto: Restaurant Stam

Voorgerecht:

Huisgerookte zalm met rode biet, ricotta en tuinkers
of
Carpaccio van hert met witlof, krokante mosterd en miso
of
Soep van pompoen, sinaasappel en geitenkaas

Hoofdgerecht:

Kabeljauw met gnocchi, paddenstoelen en spitskool
of
Rollade van parelhoen met zuurkool, appel en spek
of
Gegrilde King boleet, knolselderij, parmezaan en rozemarijn

Dessert:

Gegrilde ananas met kokos en chocolade
of
Koffie bavaroise, hazelnoot en Haagse Hopjes
of
Onbeperkt koffie of thee met friandises

Een diner voor 45 euro

Hoofdgerecht met zalm. Foto: Restaurant Stam

Voorgerecht:

Chevice van kabeljauw met mais, avocado en aardappel
of
Gerookte eendenborstfilet, structuren van pompoen en steranijs
of
Quinoa, pompoen, gegrilde courgette en cashewnoten

Soep:

Kreeftensoep met geroosterde gamba en bosui
of
Wildbouillon met shiitake, kervel en rode biet

Hoofdgerecht:

Geschroeide zalmfilet met knolselderij, meloesui en peterselie
of
In herfstbock gestoofde zwijnswang, spruitjes en rode kool
of
Pulled Jackfruit met yoghurt, naanbrood, granaatappel en koriander

Dessert:

Crème brulee van tonkabonen met gekarameliseerde witte chocolade
of
Koffie bavaroise, hazelnoot en Haagse Hopjes
of
Appelflan met kaneel, amandel en kwark

Een diner voor 52 euro

Hoofdgerecht met hertenrugfilet. Foto: Restaurant Stam

Voorgerecht:

Pastrami van kalfslende met rode kool, rozijnen en toast
of
Gerookte eendenborstfilet, structuren van pompoen en steranijs
of
Tartaar van Coeur de Boeuf tomaat, hazelnoot en mozzarella

Tussengerecht:

Gekonfijte gamba’s, kreeftenbisque, radijs en chili
of
Rollade van parelhoen, zuurkool, appel en cepes jus

Hoofdgerecht:

Geschroeide zeebaarsfilet met knolselderij, King boleet en truffeljus
of
Hertenrugfilet met aardpeer, bieten en rode port jus
of
Pulled Jackfruit met yoghurt, naanbrood, granaatappel en koriander

Dessert:

Crème brulee van tonkabonen met gekarameliseerde witte chocolade
of
‘Apple Pie’ met kaneelsuiker en vanille ijs
of
Proeverij van Hollandse kazen met huisgemaakte perenstroop en dadelbrood


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Stam. Meer over Restaurant Stam ontdekken?

Restaurant Stam lunch

Gesloten10:00 - 23:00

Otterloseweg 40, Ede

Bekijk meer:lunch
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.