Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Ede kun je heel tof jouw feest of bruiloft vieren

Aangeboden door Boerderij Hoekelum 22 september 2019

Als je een groot feest geeft voor een verjaardag, jubileum of bruiloft dan wil je natuurlijk dat het een onvergetelijke dag wordt. En dan is het belangrijkste misschien wel de locatie! Want dat is waar jouw gasten nog weken achteraf over zullen praten. Boerderij Hoekelum in Ede is de perfecte plek voor een feest, en wel om deze redenen. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

De prachtige ligging

boerderij hoekelum feesten bruiloften ede

Als je denkt aan Boerderij Hoekelum, dan denk je natuur. De boerderij ligt op een prachtig landgoed in de Veluwse bossen vlakbij Nationaal Park Hoge Veluwe. Daardoor is het de perfecte plek voor een onvergetelijke feestdag.

De stijlvolle ruimtes

boerderij hoekelum feesten bruiloften ede

Boerderij Hoekelum beschikt over tweee unieke feestlocaties die stijlvol zijn ingericht. De twee ruimtes heten De Barg en ‘t Schot. De Barg heeft een super geluidsinstallatie en veel cateringmogelijkheden. De grote ruimte is ideaal voor recepties, bruiloften en vergaderingen. ’t Schot heeft een serre en overkapping waardoor het lijkt alsof je midden in het bos staat. Beide ruimten zijn erg mooi en hebben beide hun eigen charme. Kom vooral een kijkje nemen voor meer informatie!

De culinaire catering

boerderij hoekelum
Foto: Facebook Boerderij Hoekelum

Boerderij Hoekelum staat bekend om haar ambachtelijke keuken, bereid met eerlijke (streek)producten. Onder leiding van de chefkok bereidt de keukenbrigade de heerlijkste gerechten voor het hele gezelschap. Of je nu een warm of koud buffet wenst, een hapje bij de borrel of een uitgebreide barbecue: bij Hoekelum kan het allemaal.

Fantastisch personeel

boerderij hoekelum feest ede

Naast de locatie en het eten is er nog een element heel belangrijk voor een mooie, onvergetelijke dag: het personeel. Bij Boerderij Hoekelum lopen geweldige, gastvrije medewerkers die er werkelijk alles aan doen om jouw dag top te maken. Ze hebben ook nog veel kennis van de producten en omgeving.

Genoeg te doen voor kinderen

boerderij hoekelum feest ede
Een babyshower vieren bij Boerderij Hoekelum? Kan ook!

Vooral op een bruiloft of groot feest is het handig om rekening te houden met de jongste gasten. Kinderen vinden het nu eenmaal leuk om een beetje te ravotten. Handig dus dat Boerderij Hoekelum een mooie ruime speeltuin heeft waar de kids lekker rond kunnen rennen. Kun jij ondertussen genieten van een borreltje.

Elkaar het ja-woord geven in het bos

boerderij hoekelum feest ede

Een bruiloft in het bos, hoe gaaf is dat?! Een droom wordt werkelijkheid op Boerderij Hoekelum. Op het landgoed Gelderland geef je elkaar het ja-woord in de natuur. Daarna gaat het feest door in één van de sfeervolle locaties op de boerderij.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan gauw hier!


Meer over Boerderij Hoekelum ontdekken?

Boerderij Hoekelum lunch

Vandaag gesloten

Edeseweg 122, Bennekom

Bekijk meer:lunch
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.