Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Ede

Aangeboden door FÏNLEY 10 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Ede op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book! 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Pannenkoekenboerderij Kernhem

Foto: Facebook Pannenkoekenboerderij Kernhem

Pannenkoeken- en Partyboerderij Kernhem leent zich uitstekend voor een relaxte borrel. Waarom? Omdat je eerst heerlijk kunt wandelen over het prachtige Landgoed Kernhem. Je vindt het pannenkoekenhuis direct naast Huis Kernhem. Huis Kernhem bestaat al sinds de 15e eeuw (!). De pannenkoekenboerderij bevindt zich in het oude koetshuis van het landhuis. Wil je even geen alcohol drinken, maar heb je wel trek in een lekker drankje? Dan zit je hier goed, want op de kaar staat FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas, dus dat maakt het (pannenkoeken)feestje helemaal compleet.

Sauna & Beauty De Veluwe

Sauna & Beauty De Veluwe
Foto: Facebook Sauna & Beauty De Veluwe

Een paar minuutjes met de auto of met de trein (die voor de deur stopt) en je bent bij Sauna & Beauty De Veluwe in Lunteren. Deze kleinschalige sauna is wat ons betreft de fijnste en gezelligste van de hele provincie en is ideaal voor een relaxte zondag. Schiet na het stomen in de sauna of het badderen in het zwembad in je badjas en plof neer op één van de relaxte stoelen in het restaurant. Knisperend haardvuurtje erbij en een lekkere FÏNLEY, wat wil een mens nog meer? Dit alcoholvrije drankje is een ideaal alternatief als je weer terug naar huis moet rijden.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Stadscafé Oscar

Foto: Kirsten van der Wardt

In oktober is het vaak al te koud om buiten te zitten, maar niet bij Stadscafé Oscar. Hier is het terras verwarmd en overdekt, dus van regen en wind heb jij geen last. Door de grote ramen krijg jij wel elk zonnestraaltje mee. Hallo zomergevoel op een herfstdag! Je kunt hier neerploffen voor een borrel, fijne lunch of wat grotere hap. Kortom: de perfecte plek om je zondagmiddag door te brengen met een FÏNLEY in je hand.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.