Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Durf jij een avondje groen? ’t Zusje daagt je uit!

Aangeboden door ’t Zusje Ede 19 februari 2020

’t Zusje is uitgedaagd om van 9 t/m 15 maart a.s. mee te doen aan de Nationale Week Zonder Vlees. Wil jij ervaren hoe je avondvullend bourgondisch kunt genieten zonder vlees of vis? ’t Zusje in Ede doet mee!

‘Challenge accepted’ dacht Peter Smits, de landelijke eigenaar van ’t Zusje! Eigenaar Joost van ’t Zusje in Ede sluit zich hierbij aan. Maar het was wel een uitdaging voor de horecaketen.

Peter legt uit waarom ze mee doen aan deze uitdaging: “Bij ’t Zusje vinden we het leuk om de dingen nét even anders te doen. Deze uitdaging past daar natuurlijk perfect bij. Door mee te doen aan de Nationale Week Zonder Vlees willen we onze gasten laten zien dat zij ook avondvullend, bourgondisch en tóch volledig groen kunnen genieten. Maar wees gerust, ons concept verandert daarmee echt niet. We hopen alleen dat we onze gasten zó kunnen verrassen, dat ze in het vervolg misschien een keertje vaker voor een groen gerechtje kiezen.”

Een groen feestje

Volgens Peter wordt het een feestje op je bord: “We geloven écht dat het kan, alle gasten laten genieten zonder dat zij het stukje vlees of vis missen.” Ze gaan dit op een eigenzinnige manier doen. Dankzij de medewerking van Isabel Boerdam, ‘De Hippe Vegetariër’ en Miljuschka Witzenhausen heeft ’t Zusje een speciale tapaskaart vol heerlijke gerechtjes zonder vlees of vis ontwikkeld. Verwacht originele en bovenal super lekkere gerechtjes!

Isabel heeft er zin in, zo vertelt ze: “Ik kijk er echt naar uit. We gaan er alles aan doen om de gasten van ’t Zusje écht te verrassen. We willen ze kennis laten maken met allerlei nieuwe geuren en smaken. Om hen ervan te overtuigen dat het oordeel over de vegetarische keuken ‘dat het saai is en nergens naar smaakt’, een vooroordeel is! Vleesvervangers zijn inmiddels zo ver doorontwikkeld dat je het verschil nauwelijks nog proeft.”

Maar wat vind jij?

Bij ’t Zusje is iedereen super enthousiast over dit initiatief en de samenwerking met Isabel én Miljuschka. Maar de grote vraag blijft: wat vindt Ede hiervan?

“Het is natuurlijk ontzettend spannend voor ons. Een hele week alleen maar groene gerechtjes serveren. Maar door de manier waarop we dit doen, hebben we er het volste vertrouwen in. We gaan dan wel een week volledig groen, maar we gaan voorál een week grandioos genieten. Ons streven is dat gasten zó enthousiast en voldaan de deur uitgaan”, aldus Peter Smits.

Durf jij een avondje groen? Reserveer via 0900-98753, dan weet je zeker dat er een plekje is!


Meer over ’t Zusje Ede ontdekken?

’t Zusje Ede tapas restaurants

Vandaag gesloten

Nieuwe stationsstraat 13A, Ede

Bekijk meer:tapas restaurants

Lees ook:

Deze restaurants openden in 2019 in Ede

Als je voor de vijfde keer bij hetzelfde restaurant reserveert dit jaar, is het misschien tijd voor ...
Ruime keuze in eetkamerstoelen

5 x Edese woonaanbiedingen: kwaliteit zonder wachttijd

Soof heeft ingeslagen, en hoé! Mooie meubels voor fijne prijzen. "Wij hebben artikelen van onze leve...
De Beren Ede

Lekker! Restaurant De Beren gaat open en jij maakt kans op een jaar gratis eten

Aan het eind van het jaar hebben we massaal geld uitgegeven aan lekker eten en leuke activiteiten. E...

adv.