Deze 7 ketens willen naar Ede komen (en zoeken… jou?)

Door Hanneke van Olst 14 mei 2019

Er zijn genoeg ketens die zich in onze stad willen vestigen. Het enige probleem: ze zijn op zoek naar franchisenemers. Iemand die de tent gaat runnen. Wij hebben een overzicht gemaakt van zeven ketens die graag naar Ede willen komen, maar nog op zoek zijn naar enthousiaste ondernemers.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Big Snack

Big Snack
Foto: denationalefranchisegids.nl

Big Snack is een cafetarisaketen met meer dan honderd vestigingen in Nederland. Ook in Ede wil de keten zich vestigen. 

Jamin

Jamin
Foto: ANP

Jamin is de real life droom. Honderden kleurrijke snoepjes vind je hier, jammie. We hadden een Jamin in Ede (waar nu Zuivelhoeve zit) maar de keten wil weer een vestiging in Ede.

Johnny’s Burger Co.

Johnny's Burger Co
Foto: Intofranchise

Johnny’s Burger Company is op zoek naar een franchiser in Ede. Het burgerbezorgrestaurant is opgericht in 2011 en heeft twintig vestigingen in Nederland. Ze bezorgen 100% rundvleesburgers zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen.

Laserspace

Lasergame
Foto: Pixabay

Kunnen we in de toekomst bij Laserspace lasergamen in Ede? Laserspace zoekt een ondernemer die in Ede aan de slag wil. 

Livera

Lingerie
Foto: Pixabay

Livera ken je vast wel van de lingerie, badmode en bedmode. De keten zoekt een ondernemer om een vestiging in Ede te beginnen. 

Used Products

Laptop iphone
Foto: Pixabay

Ken je Used Products? Bij deze winkel kun je tweedehandse elektronische apparaten kopen, zoals telefoons, televisie’s, laptops en dergelijke. Je kunt je eigen producten hier ook verkopen. Used Products is op zoek naar een franchiser voor een vestiging in Ede

Mitra

Drank
Foto: Pixabay

Mitra is een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. Hier koop je alcohol, van speciaalbier tot cognac. Mitra wil een vestiging in Ede erbij.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.