Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Creatief omgaan met veranderingen: Catcher gaat on tour!

Aangeboden door Restobar Catcher 20 november 2020

Hier komt een leuk nieuwtje; je kunt weer op reis! Maar wacht nog heel even met het inpakken van je koffer,  je kunt gewoon in Ede blijven. Catcher gaat namelijk ‘on tour‘. Ze reizen langs verschillende werelddelen en brengen de gerechten naar onze woonkamer. Op welke bestemming hoop jij?

Het nieuws dat de horeca dicht moest kwam hard aan, maar Remco hield de moed erin. Volhouden doet hij ook tijdens de tweede lockdown en toverde zijn zaak om tot Pastabar Catcher. Dat was zo’n succes dat hij besluit om nog een stap verder te gaan: Catcher gaat on Tour.

Nieuw concept

We hebben niet lang van Restobar Catcher kunnen genieten zoals het bedoeld was. “Maar we moeten positief blijven, bekijken wat we wél kunnen doen”, zegt Remco vastberaden aan de telefoon. Vervolgens zegt hij positief ingesteld: “Wat momenteel in de wereld gebeurt, daar heb ik geen invloed op. Wat in mijn keuken gebeurt, daar heb ik wél invloed op! Ik heb mijn vrije tijd deels benut om nieuwe smaken te ontdekken en na te denken over een nieuw concept. Maar ben voornamelijk druk geweest met schoonmaken, mij mijn broer in het schoonmaakbedrijf. Geen nieuwe passie, maar pure noodzaak om in alle onkosten te kunnen voorzien.

Culinaire reis vanuit je huiskamer

Zo bedacht Remco Catcher on Tour. “We gaan op reis!”, zegt Remco enthousiast. Om de paar weken bieden we een nieuw menu aan voor afhalen en bezorgen. Daarbij stellen we steeds de keuken van ander land, cultuur of gebied centraal. Het nieuwe menu kondigen we aan via Facebook of Instagram, volg ons als je op de hoogte wilt blijven.”

Eerste bestemming: Azië

Zijn eerste culinaire uitstapje is een rondreis door Azië. “Voor dit menu halen we inspiratie uit verschillende oosterse landen. Geniet van heerlijke gerechten uit onder andere: China, Maleisië, India en Thailand. Gemakkelijk thuis te verwarmen en van te genieten in je eigen huis! Ga je mee op reis? Bestellen kan op vrijdag, zaterdag en zondag door een berichtje via WhatsApp te sturen naar +31682605528. Je kunt langskomen om de bestelling af te halen maar we bezorgen ook.”

Nieuwsgierig naar het menu of een sneak peak van de gerechten? Check het hieronder:

De tekst loopt door onder de afbeeldingen.

Zorgeloos borrelen

Naast het wisselende bezorg-en afhaalmenu kun je ook nog naar Catcher voor de BorrelBox. Deze is te bestellen vanaf twee personen en het kost je €7,75. Met een fles wijn of twee speciaalbiertjes erbij wordt het €11,50. Lekker hoor, bestel het op donderdag en je kunt vrijdag zorgeloos het weekend inluiden tijdens die digitale vrijmibo.

De tekst loopt door onder de afbeeldingen.

Volg Restobar Catcher op social media als je wilt weten waar de volgende reis naartoe gaat! Ben je in de buurt van parkeerterrein van ZOO&ZO, let op of je een foodtruck ziet. Hier scoor je ook het heerlijke eten van Remco. Meer over die foodtruck lees je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restobar Catcher. Meer over Restobar Catcher ontdekken?

Restobar Catcher restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Achterdoelen 11, Ede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.