Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x tips voor op de borrelplank van SMAAK delicatessen

Aangeboden door SMAAK Delicatessen 11 juli 2019

Een zwoele zomeravond, lekker in de tuin hangen met een glas wijn of een koud biertje. Wie wil dat nu niet? En wat daarbij absoluut niet mag ontbreken is natuurlijk een goed gevulde borrelplank. Wil je jouw gasten iets unieks serveren maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen om een mooie borrelplank samen te stellen? SMAAK delicatessen helpt je op weg. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kazen

smaak delicatessen borrel ede

Een goede borrelplank begint vaak met een mooi stuk kaas – of meerdere stukken kaas! Bij SMAAK kies je uit een breed assortiment van Hollandse en buitenlandse kazen. Ga bijvoorbeeld voor een mild stuk boerenkaas uit Nederland of voor een kruidige truffelkaas uit Italië.

Bij SMAAK mag je al die heerlijke kazen natuurlijk proberen voor je ze mee naar huis neemt. De medewerkers van de delicatessenwinkel kunnen je bovendien goed adviseren over de kazen, zodat jouw borrelplank de smaken bevat die jij het lekkerst vindt.

Ambachtelijk brood

smaak delicatessen borrel ede

Bij een borrel hoort natuurlijk ook een stukje brood, al is het natuurlijk leuker om niet zomaar een sneetje van de supermarkt erbij te leggen. De broden van SMAAK worden dagelijks vers met de hand bereid en gebakken ‘op de vloer’ naar ambachtelijk recept. Naast de verschillende desem, rogge en 100% spelt broden vind je bij SMAAK ook Franse croissants, gevulde broden met onder andere olijven, biologische cranberry’s of gedroogde tomaten en ook de, naar oud recept, Bennekomse vloerkadetten.

Noten en zuidvruchten

smaak delicatessen borrel ede

Alle noten bij delicatessenwinkel SMAAK worden dagelijks gebrand. De noten die je daar koopt zijn dus altijd zo vers mogelijk en hebben veel smaak. Een nootje bij de borrel is natuurlijk traditioneel toepasselijk.

Charcuterie

smaak delicatessen borrel ede

Charcuterie is eigenlijk een duur woord voor vleeswaren die op een bepaalde manier ambachtelijk bereid zijn. Bij SMAAK kun je terecht voor de lekkerste vleeswaren. Het assortiment is groot en ook in de vleeswaren is proeven mogelijk. Veel van de Italiaanse en Spaanse hammen die je vindt in de winkel, worden geïmporteerd door SMAAK zelf.

Tapas

smaak delicatessen borrel ede

Nu je een goed brood, kazen en vleeswaren hebt, is het tijd om je borrelplank op te vullen met ander lekkers. De tapas en tapenades van SMAAK zijn zoals je ze nooit eerder proefte. Olijven bij je borrelplank zijn natuurlijk een must, maar ook een lekkere vers bereide salade prikkelt de zintuigen. Een beetje olie of balsamico erbij; je borrelplank is af!


Meer over SMAAK Delicatessen ontdekken?

SMAAK Delicatessen kaaswinkels

Vandaag gesloten

Dorpsstraat 46-1, Bennekom

Bekijk meer:kaaswinkels
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.