5 x tapas eten in Ede

Door Nicolette de Boer 9 januari 2019

Zin in tapas? Dat komt goed uit, in Ede kun je op verschillende plekken terecht. Wij tippen vijf plekjes! Let op: per 1 januari 2019 zijn de btw-tarieven veranderd. Mogelijk verschillen de prijzen.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Tante’s Tapas

Tante's Tapas
Foto: Facebook Tante’s Tapas

Deze zaak, met uitzicht op het Marktplein, is nog niet zo lang gevestigd in het pand waar voorheen La Cubanita zat. Bij de onbeperkt tapas komt ook onbeperkt drinken (keuze uit Heineken, wijn en frisdrank). Dit kost €29,50 per persoon. De laatste ronde moet om 21.30 uur besteld zijn.

Tante’s Tapas tapas restaurants

De Wiek 1, Ede

Bekijk meer:tapas restaurants

Red’s Tapas Grill & Bar

Red's Tapas & Grill

Bij Red’s op het Museumplein kun je onbeperkt tapas eten voor 27,95 euro per persoon (kinderen: €17,95). Er is keuze uit honderd verschillende gerechten. Je mag maximaal drie gerechten per ronde bestellen, het maakt niet uit hoeveel rondes je bestelt.

Ook wat betreft dessert staat er van alles op de kaart, van fruitsalade en chocoladebrownies tot slush puppie en Magnum-ijs.

Wil je lunchen met tapas? Dat kan in het weekend tussen 13.00 en 16.00 uur, je moet vóór 15.00 uur aanschuiven. Kosten: €17,95. Er staan ook cocktails op de kaart.

La Cubanita Ede mexicaanse restaurants

Nu gesloten17:00 - 22:00

Nieuwe Stationsstraat 15, Ede

Bekijk meer:mexicaanse restaurants

La Cubanita

La Cubanita Ede
Foto: Facebook La Cubanita Ede

Deze landelijke keten kennen we allemaal. In de zomer van 2018 opende La Cubanita haar nieuwe, grotere pand aan het Museumplein in Ede. Er zijn nieuwe gerechten aan de kaart toegevoegd. Hier kun je onbeperkt tapas eten voor €19,50 per persoon (op vrijdag en zaterdag €23,50). Er is keuze uit ruim vijftig gevarieerde gerechten, van ham met meloen tot spareribs. Op de kaart staan ook cocktails (niet bij de prijs inbegrepen).

Red’s Tapas Grill & Bar bbq restaurants

Nu gesloten17:00 - 23:00

Museumplein 3, Ede

Bekijk meer:bbq restaurants

Rhodos Ede

Adrie van der Vaart

Zin in Griekse tapas? Dat komt goed uit, bij dit Griekse restaurant hoef je niet per se à la carte te bestellen. Op de tapaskaart kun je kiezen uit verschillende soorten Griekse gerechtjes. Voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar kost de tapas €17,50 per persoon. Pas wanneer je de ronde op hebt, mag je bestellen voor een nieuwe ronde. De kosten zijn €27,50 per persoon.

Gri. Special.restaur. Rhodos griekse restaurants

Nu gesloten16:30 - 22:00

Telefoonweg 70, Ede

Bekijk meer:griekse restaurants

TapAsia

Jan-Willem Toonen

De naam verraadt het al: hier kun je onbeperkt Aziatische tapas eten. Online lezen we dat er een breed aanbod is aan Japanse sushi-, grill- en dessertspecialiteiten, qua vlees is er keuze uit honderdtwintig soorten gerechten. In totaal mag je maximaal vijf rondes (met vijf hapjes per keer) bestellen. Doordeweeks kost het arrangement €24,80 per persoon, in het weekend en op feestdagen €26,80 per persoon. Voor kinderen kost het arrangement €15,80 (met uitzondering van het weekend en feestdagen).

TapAsia biologische restaurants

Nu gesloten16:00 - 22:00

Maandereind 109, Ede

Bekijk meer:biologische restaurants
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.