Leuk volgens local Rinske: ‘De Gelderhorst is alleen al een favoriet omdat dit nergens anders in Nederland te vinden is’

Door Hanneke van Olst 9 februari 2019

Wie weet nou beter waar je moet zijn dan jullie, de echte locals? De Edenaren die hier al jaren wonen, hier geboren zijn of pas net kennis aan het maken zijn met deze Heideplaats. Iedere Edenaar heeft wel een favoriet plekje in de stad. Deze week tipt Rinske Wubs (31) ons. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Dit is Rinske

Foto: Rinske Wubs

Maak kennis met Edenaar Rinske Wubs! Zij duikt graag de natuur in om foto’s te maken maar ook haar huisdieren zet ze graag op de gevoelige plaat. Benieuwd naar die huisdieren? Check onze binnenkijker bij Rinske thuis:

Xander en Rinske

Binnenkijken bij Xander en Rinske: ‘We hebben een huis waar je je bij binnenkomst niet af hoeft te vragen of je je schoenen wel uit mag doen’

Zelfgemaakte spinnenwebben voor het raam, vier katten, dierenschedels, instrumenten, boeken, platen ...

Astrant

Ruben Schaap
Ruben Schaap op het podium bij Poppodium Astrant. Foto: Theo Beumer

“Astrant is een mooie plek voor en door jongeren dat opgezet is door drie vrienden. Er zijn veel vrijwilligers die meedenken en helpen tijdens de concerten, festivals en activiteiten die georganiseerd worden. Het is een plek voor de alternatieve mensen (punk, metal), voor de kunst types (streetart), mainstream publiek (salsa middagen en Muziek bij de Buren) en kinderen (festival)”


Meer over Astrant (Poppodium Ede) ontdekken?

Astrant (Poppodium Ede) poppodia

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Kuiperplein 31, Ede

Bekijk meer:poppodia

WINNR Health Club

WINNR Health Club
Foto: Facebook WINNR Health Club

Om te sporten duikt Rinske WINNR Health Club aan de Vening Meineszstraat in. “WINNR is een fijne sportschool met veel aanbod als het gaat om de lessen die je kan volgen. Het eerste wat ik deed toen ik naar Ede verhuisde, was op zoek gaan naar een sportschool waar ik mij prettig bij voelde. Maar ook waar veel aanbod is en je geen nummer bent voor de sportinstructeur.”


Meer over WINNR Healthclub Ede ontdekken?

WINNR Healthclub Ede sportscholen

Nu open08:30 - 22:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Vening Meineszstraat 7, Ede

Bekijk meer:sportscholen

De Gelderhorst

“De Gelderhorst is een verzorgingstehuis en heeft daarnaast zelfstandige appartementen, waar ouderen die doof of slechthorend zijn wonen. Het is alleen al een favoriet omdat dit nergens anders in Nederland te vinden is. Het is tevens mijn werkplek waar ik met plezier werk,” vertelt Rinske.


Meer over De Gelderhorst ontdekken?

De Gelderhorst verpleeghuizen

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Willy Brandtlaan 40, Ede

Bekijk meer:verpleeghuizen

Deel ook jouw favoriete plekjes

Wat is jouw lievelingsrestaurant in Ede? In welk café kom je graag? Heb je eigenlijk een favoriete winkel, terras, broodjeszaak of wandelroute? En – de brandende vraag – waarom ben je zo dol op juist die plekken? Laat het ons weten, want we zijn dringend op zoek naar meer Edenaren die hun favoriete plekjes willen delen! Wie weet zie je jezelf terug op indebuurt Ede.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.