Weekendtips voor een weekend met afwisseling in Ede

Door Kirsten van der Wardt 22 februari 2019

Iedereen die van feesten houdt, rust zoekt of iets met het hele gezin wil doen, kan dit weekend helemaal los gaan. Van vogels kijken tot meebléren met carnavalsmuziek. Of ga je tóch liever met je vriendinnen naar een ladies night? Je baard laten bijwerken? Het kan allemaal dit weekend in Ede.

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Snollebollekes in De Kade

Bron: Facebook De Kade

Allemaal van links naar rechts de tent die wordt gemold, want de Snollebollekes staan zaterdag 23 februari in Partycentrum en Café De Kade. Tickets om bij dit feestje aanwezig te zijn kosten €20,97 (en dat is goedkoper dan de shows van de Snollebollekes in het GelreDome, waar alle tickets al voor uitverkocht zijn). De Snollebollekes treden op tussen 21.00 en 02.00 uur. Oefen de teksten van hun hits alvast goed, want het wordt meezingen geblazen. Springen nondeju! Als je er al helemaal klaar voor bent.


Meer over Café-Biljart-Party centrum “de Kade” ontdekken?

Café-Biljart-Party centrum “de Kade” cafés

Nu gesloten11:00 - 01:00

Rijksweg 47, Ede

Bekijk meer:cafés

Playmobil Event

Bron: Pixabay

In de Reehorst begint zaterdag 22 april het negen dagen durende Playmobil Event. Kinderen kunnen daar heerlijk spelen met Playmobil. Ook zijn er uitgestalde Playmobil settings te zien. Entree is €6,- per persoon. Kinderen tot drie jaar kunnen gratis naar binnen. Het evenement is van zaterdag 23 februari tot en met zondag 3 maart te bezoeken.


Meer over ReeHorst ontdekken?

ReeHorst overnachten

Bennekomseweg 24, Ede

Bekijk meer:overnachten

The Barber Car

Bron: Pixabay

Zit je liever in een café dan bij de kapper? Maar moet je kapsel wél grondig nodig worden bijgewerkt? Biercafé Substitute en The Barber Car hebben samen een oplossing voor dit probleem. Zondagmiddag tussen 14.00 en 18.00 uur kun je geknipt worden of je baard laten bijwerken door de kroegkapper in biercafé Subsitute. Word je niet geknipt? Dan kun je gewoon even wachten in de kroeg met een biertje.


Meer over Biercafé Substitute ontdekken?

Biercafé Substitute cafés

Nu gesloten14:30 - 02:00

Nieuwe Stationsstraat 27, Ede

Bekijk meer:cafés

Sterren kijken

Bron: Pixabay

Waarschijnlijk heeft de maan deze week je aandacht getrokken. Hij was deze week goed te zien door het heldere weer. Mocht je niet genoeg hebben van het naar de hemel turen. Dan kun je vrijdagavond  sterren kijken tussen 20.00 en 22.00 uur bij Astra Alteria. Speciaal voor deze avond worden er telescopen opgesteld. Mochten de sterren zich verstoppen achter de wolken, dan is er een lezing. Voor het sterren kijken moet je aan de Doesburger Molenweg 8 zijn.

Vogelzang excursie

Bron: Pixabay

Voor de mensen die lekker naar buiten willen, kunnen zaterdag 23 februari mee met de Vogelzang excursie van IVN Ede. Misschien zie je tijdens deze excursie nog een bijzonder vogeltje. Maar de excursie draait vooral om geluid en is geschikt voor de beginnende vogelaars. Je moet wel op tijd je bed uit. De excursie begint om 08.00 uur vanaf de slagboom aan het eind van de Hullenberglaan in Bennekom, nabij het koepeltje.


Meer over IVN Ede ontdekken?

IVN Ede vrijetijd en uitgaan

, Ede

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Ladies Night bij Cultura

Bron: Facebook Cultura

Vrijdagavond is er een Ladies Night bij Cultura. Een ticket kost € 22,50. Daarvoor kun je naar de voorstelling Vuile Huichelaar Morgen Begint Nu. Om 19.15 ben je welkom voor een hapje, een drankje, standjes, een optreden van de Edese Kreten en een demonstratie salsa. Na de voorstelling is er een meet & greet met de dames van Mrs. Einstein.


Meer over Cultura Ede ontdekken?

Cultura Ede bibliotheken

Nu gesloten09:00 - 21:00

Molenstraat 45, Ede

Bekijk meer:bibliotheken

Neon feestje voor jongeren

Voor jongeren van vijftien tot achttien jaar is er vrijdagavond een gratis feestje in Astrant. Inclusief gratis pizza, patat en muntjes voor drankjes. Lees hier meer:

feest

Er komt een neonparty voor jongeren in Ede inclusief gratis pizza, patat en drankjes

Jong, best wel blut maar toch zin in een feestje? Malkander to the rescue! Zij organiseren een feest...

Voorjaarsvakantie

Hoera, het is krokusvakantie in Ede! Nog geen idee wat je gaat doen met de kids? Wij hebben wat tips voor activiteiten in Ede:

Voorjaarsvakantie in Ede: 5 activiteiten op een rij

De kinderen zijn straks een hele week thuis tijdens de voorjaarsvakantie en je hebt nog geen idee ho...
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.