Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor deze uitjes in (de buurt van) Ede krijg je het tweede kaartje gratis

Door Hanneke van Olst 24 juli 2019

Het is zomervakantie en dat betekent: eropuit! Dat kan nu lekker voordelig met de actie van Albert Heijn. Als je vier zegels spaart, krijg je het tweede toegangskaartje gratis. We hebben de deelnemende uitjes in Ede en omstreken voor je op een rijtje gezet.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Bottrop Movie Park

Foto ter illustratie ANP

Op iets meer dan een uur rijden kun je een hele dag genieten in Duitslands grootste film- en attractiepark. Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 3 november 2019. Kinderen t/m 3 jaar ontvangen gratis toegang tot het park. Kaartjes scoor je hier.

Dagje Watermuseum

Foto: indebuurt

Leuke uitjes hoeven niet altijd ver weg te zijn, een middagje Watermuseum in Arnhem is hartstikke leuk. Combineer het met een wandeling in Sonsbeekpark en je bent zo een dag onder de pannen. Ook voor het Watermuseum krijg je het tweede kaartje gratis, check hier de voorwaarden.

Boulderen

Tof, lekker klimmen en klauteren in de boulderhal van Arnhem tegen een gerduceerd tarief. Check hier de voorwaarden.

High tea of high wine

Foto ter illustratie: Pixabay

Voordelig genieten van een hight tea of high wine kan bij een van de deelnemende Fletcher Hotels. Bijvoorbeeld de Wageningsche Berg, de Buunderkamp, Klein Zwitserland of Fletcher Doorwerth.

Dagje dierentuin

Foto: ANP

Zin in de dierentuin maar al heel vaak naar Burgers’ Zoo geweest? Dan kun je voordelig terecht bij Dierenpark Amersfoort. Je krijgt het tweede kaartje gratis, check maar even.

Zwemmen en spelen onder 1 dak

Zin om een ander zwembad te proberen? Dan is de Scheg misschien wel wat. Aan de rand van Deventer halen kinderen hun hart op in het overdekte speel-en zwemparadijs van ‘Belevingscentrum De Scheg’. In de Blue Lagoon duik je in de wildwaterbaan Gletsjer Slide en roetsj je met z’n allen van de familieglijbaan Lava Slide. Echte waaghalzen zijn in de 70 meter lange Northern Light Slide, nog sneller dan het Noorderlicht! Check hier de voorwaarden.

Sauna

Foto: Unsplash

Heeeerlijk, een dagje bijkomen in de sauna. Bijvoorbeeld in Sauna de Heuvelrug in Veenendaal of Sauna & Beauty de Veluwe in Lunteren, die allebei meedoen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Acties Doen

adv.