Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Timmeren maar! Bzzzonder Bouwdorp komt er weer aan

Door Hanneke van Olst 17 juli 2019

Kilo’s spijkers, megaveel latjes en liters verf gaan er doorheen tijdens Bzzzonder Bouwdorp. Maar daar komt dan ook een heel mooi zelfgebouwd dorp van hout voor terug. Zoek je nog een invulling voor de zomervakantie van jouw kinderen? Meld ze aan! 

Tijdens Bzzzonder Bouwdorp mogen kinderen van zeven tot en met 13 jaar een week lang zagen, schroeven, timmeren en bouwen. Dit jaar is het thema Onder Water. Dus ga je aan de slag om een duikboot te maken, of iets anders!

Professionele begeleiding

Tijdens Bzzzonder Bouwdorp is er professionele begeleiding, maar omdat bouwen serious business is, neem je zelf één dag in die week je eigen vrijwilliger mee. Dat kan je opa, moeder, nicht, broer of peetoom zijn. Zolang hij/zij maar boven de 18 jaar is. Is je opa nou geen Handige Harry, maar wil hij toch mee? Dat kan, want er is voor iedereen wel iets te doen.

Praktische informatie:

Datum: maandag 22 tot en met donderdag 25 juli 2019 van 10.00 – 15.00 uur.
Voor wie? Kinderen van 7 tot en met 13 jaar.
Hoe duur? €35,- inclusief bouwmaterialen, lunch en tussendoortjes. Zit je op de bso van Bzzzonder en heb je een vakantiewekenpakket? Dan ontvang je een korting van €7,- per dag dat je normaal naar de opvang zou gaan.
Waar? Op het terrein van Bzzzonder aan de Bosrand (Otterloseweg 18a).
Inschrijven? Dat kan hier!

Fantasieland

5 x fijne zomerweekactiviteiten voor kinderen in Ede

De zomervakantie staat weer voor de deur. Voor kinderen een feestje van zes weken lang, voor ouders ...

Meer over

Doen Getipt

adv.