Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Strepen in je agenda: deze Edese evenementen ná 1 september zijn ook afgelast

Door Hanneke van Olst 24 mei 2020

Een tijdje geleden werd bekend dat alle evenementen tot en met 1 september 2020 verboden zijn in verband met het coronavirus. Sommige evenementenorganisatoren hebben echter al besloten om hun feest ná 1 september 2020 te schrappen. Deze evenementen na 1 september dit jaar gaan ook niet door. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Airborne luchtlandingen

De Airborne luchtlandingen zouden dit jaar weer op de Ginkelse Heide gehouden worden, later in september. De organisatie echter al de logische keuze gemaakt om de stekker uit dit evenement te halen.  “Met de huidige maatregelen is het niet verantwoord om een grootschalig herdenkingsevenement te organiseren waar 100.000 mensen vlakbij elkaar staan. De gezondheid van onze veteranen, bezoekers en medewerkers staat voorop!”, meldt de organisatie in een persbericht. De gemeente Ede ontwikkeld samen met de 11 Luchtmobiele Brigade een alternatief herdenkingsprogramma. Informatie daarover deelt de gemeente op deze website.

Foto: indebuurt Ede

Bennekoms Oktober Feest

Het Bennekoms Oktober Feest is – logisch – in oktober. Dit jaar slaat BOF een jaartje over, meldt de organisatie op Facebook. “De coronacrisis heeft ook voor ons en onze vrijwilligers, sponsoren, leveranciers, BOF-fans en overige betrokkenen grote gevolgen en brengt zoveel belemmeringen en onzekerheden met zich mee dat ook wij helaas hebben moeten besluiten om de organisatie van BOF 2020 te staken.”

Met pijn in ons hart moeten we je meedelen dat wij besloten hebben om het Bennekoms Oktober Feest dit jaar niet te laten…

Posted by BOF Bennekoms Oktober Feest on Tuesday, April 28, 2020

NK Living Statues

Eerst zou het NK Living Statues plaatsvinden op 5 juli, daarna werd het verschoven naar 27 september en nu is besloten om het evenement een heel jaar uit te stellen. Jammer, want dit jaar zou het eerste jaar zijn dat het NK Living Statues in Ede plaats zou vinden, maar zeker begrijpelijk.

Foto: indebuurt Ede

Lees ook:

Mysterie opgelost: dit is waarom het cijfer 4 op de klok van de kerktoren verkeerd geschreven is

Dit is het eerste deel van een vijfdelige serie van mysteries over de Oude Kerk. Vandaag: waarom is ...

10 x Klompenpaden in de gemeente Ede die de moeite waard zijn

Op zoek naar een mooie wandelroute? Klompenpaden zijn altijd prachtig en leuk, zowel voor volwassene...

Op rolletjes! 3 x mooie skeelerroutes in Ede en omgeving

Je kunt wandelen, hardlopen, fietsen, maar ook inline skaten. Daarom zetten wij drie skeelerroutes i...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Corona Doen

adv.