Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Spelletjesavond? Deze spellenwinkel bezorgt vliegensvlug aan huis

Aangeboden door Cadeauhuis-Ede 20 oktober 2020

Daar gaan we weer! Trek die spelletjes maar uit de kast, voorlopig zijn we weer veel thuis. Heb jij de meeste missies al volbracht tijdens de vorige lock down? Dan wordt het tijd voor iets nieuws. Gelukkig bezorgt Cadeauhuis-Ede spellen aan huis.

Een klein beetje troost hoopt Paula te kunnen geven met deze extra service. “Het is al vervelend genoeg dat we weer aan huis gebonden zijn, dit is wel het minste wat ik kan doen. Ik hoop dat mijn aanbod in spelletjes genoeg vermaak biedt om deze weken door te komen.”

Heb jij haar auto al gespot?

Geen rood maar blauw vliegt door de bochten in de straten van Ede. Het is Paula in haar bolide! Van maandag tot en met zaterdag bezorgt ze aan huis. “Bestel je vóór 16.00 uur ’s middags vanuit Ede of Bennekom, dan kun je dezelfde avond nog spelen. Is het een verrassing of cadeau? Geef dit even aan bij het bestellen, dan pak ik het mooi voor je in”, zegt Paula.

cadeauhuis Ede bezorgt
Met deze bolide scheurt Paula heel Ede en omstreken door. Foto: Cadeauhuis-Ede

Tips voor de herfstvakantie

Heb je dat ook nog, de herfstvakantie komt eraan. Dan wordt het helemaal gezellig in huis. “Laat je kinderen lekker buiten spelen of trek er samen op uit met Terra Kids. Dit merk heeft avontuurlijk speelgoed voor buiten. Van kruisboog en vuurset tot katapultvliegtuig of kurken boot bouwpakket. Daarmee houd je ze wel even zoet. Ze hebben trouwens ook kindergereedschap. Dus als de tuin nog niet herfstklaar is, kunnen ze mooi hun vader helpen.” 😉

Leer je kind verhalen vertellen

Niet iedereen vindt het makkelijk om zijn of haar fantasie te gebruiken. Ook kinderen worstelen hiermee en vinden het soms lastig om te lezen, rekenen of schrijven. Paula: ”Door spelletjes te spelen wordt leren leuk! Ga aan de slag met fictieve verhalen over feeën en draken of beschrijf alle dieren uit de dierentuin. Voor de taalontwikkeling van kinderen is het vertellen van verhalen en het luisteren naar verhalen heel erg belangrijk. Dit kan door een boek te pakken, maar spellen als: Dixit, Concept Kids en het Kleurenmonster helpen hier ook bij.” Als alles kan en alles mag… welk verhaal zou jij dan vertellen?

Kom je liever even in de winkel kijken? Dat kan natuurlijk ook, als je geen klachten hebt. Het Cadeauhuis in Ede is op zondag meestal gesloten, de rest van de week ben je van harte welkom! Kijk voor actuele openingstijden hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Cadeauhuis-Ede. Meer over Cadeauhuis-Ede ontdekken?

Cadeauhuis-Ede cadeauwinkels

Gesloten09:30 - 17:00

Maandereind 26 A, Ede

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.