Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze dagen kun je op kraambezoek bij de Edese lammetjes

Door Hanneke van Olst 26 februari 2020

Het is weer lente en dat betekent dat er overal babydieren worden geboren. In Ede worden de Edese Schaapskudden flink uitgebreid met alle geboren lammetjes, waarvan de eersten al begin februari werden geboren. Jij mag op kraamvisite komen tijdens de lammetjesdagen!

Ede heeft twee schaapskooien. Het ene weekend viert de Schaapskooi op de Ginkelse Heide lammetjesdagen en een week erop de Schaapskooi op de Eder Heide. Entree is bij allebei gratis.

7 en 8 maart

Zaterdag 7 en zondag 8 maart is het lammetjesweekend in de Schaapskooi op de Ginkelse Heide, pal aan de N224. Tussen 09.00 en 16.00 uur ben je welkom op beide dagen.

14 en 15 maart – gaat niet door, komt geen vervangende datum!

Kun je dan niet? Geen probleem, op zaterdag 14 en zondag 15 maart viert de Schaapskooi op de Eder Heide lammetjesweekend. Er is een programma in samenwerking met Natuurcentrum Veluwe. Het Natuurcentrum is dichtbij de Schaapskooi te vinden.

Foto: Kirsten van der Wardt

Lammetjesdag in Bennekom

Ook in Bennekom zijn lammetjes te bewonderen en knuffelen, bij Grebbeveld Schapen & Zo, Langesteeg 21. Dit kan in de overdekte stal op zaterdag 14 maart tussen 13.00 en 17.00 uur. Toegang is €5,- voor volwassenen en €2,50 per kind (je kunt pinnen). Dit bedrag is inclusief koffie, thee, limonade en beschuit met muisjes

Meer over

Dieren Doen

adv.