Love is in the air! Dit is er te doen tijdens Valentijnsdag in Ede

Door Hanneke van Olst 5 februari 2019

Valentijnsdag komt steeds dichterbij, heb jij al plannen? Of je het nu gaat vieren met je partner, alleen op stap gaat of iets wil gaan doen met je vrienden; tijdens Valentijnsdag in Ede is er veel te doen! Dit kunnen we je nu al vertellen over de dag van de liefde in Ede. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Dineren buiten de deur

Dat je je liefje met Valentijn mee kunt nemen naar een restaurant, had je waarschijnlijk zelf al bedacht. Maar waar? Uiteraard zijn er volop restaurants in Ede waar je terecht kunt, maar Restaurant Buitenzorg, Bistro Twaalf 14 en La Vigna bieden in ieder geval speciale, amoureuze arrangementen. Nog een tip: de roze burger van Steaks & Zo. Bij Restaurant De Baron van Ede maak je kans op een gratis diner voor twee als je het juiste lot trekt die avond en ook bij Stadscafé Oscar maak je kans op een gratis driegangenmenu. Ook leuk: uiteten met een onbekende! Je kunt je opgeven voor een blind date op 14 februari bij La Cubanita. Is de date een succes? Dan krijg je een kleinigheidje voor de tweede date aan het eind van de avond. Of schuif aan bij buurtrestaurant Resto VanHarte op woensdag 13 februari, waar je tijdens een Valentijnsdiner je medegasten leert kennen aan de hand van stellingen en vragen.

Bekijk hier alle restaurants in Ede of doe inspiratie op met deze lijstjes:

5 x ken je deze Edese restaurants al?

Beland je steeds weer bij hetzelfde restaurant, met hetzelfde menu? Ben je simpelweg toe aan iets ni...
Sushi

3 x sushi eten in Edese restaurants

Van nigiri’s tot maki’s en van handrolls tot sashimi: sushi gaat er altijd wel in, toch? In welke re...

5 x supergoedkoop uit eten uit Ede

Uit eten is altijd leuk. En als het weinig geld kost, nóg leuker. Bij deze restaurants in Ede ga je ...

Naar de film

Stelletje
Foto: Pexels.com

Diner and a movie, het is zo’n beetje een datetraditie. Ga romantisch uiteten bij La Cubanita en daarna door naar Pathé, naar de dansfilm Verliefd op Cuba die op 14 februari in première gaat. Beetje blut? Geen probleem, je krijgt de filmkaartjes gratis bij een onbeperkt tapasmenu, plus een lekker schaaltje crème brûlée.


Meer over La Cubanita Ede ontdekken?

La Cubanita Ede mexicaanse restaurants

Nu gesloten17:00 - 22:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Nieuwe Stationsstraat 15, Ede

Bekijk meer:mexicaanse restaurants

The day(s) after

Groep dansen
Foto: Unsplash

Valentijnsdag valt op donderdag, dus dikke kans dat je de volgende dag gewoon moet werken. Schuif de dag van de liefde één of twee dagen verder en vier Valentijn lekker in het weekend! Op vrijdag staan Valentijnsfeestjes gepland in Café Harvest, Petticoat en Club Famous en op zaterdag in Buitenzorg. Single and not ready to mingle? Vier het Fuck Valentine’s feestje mee in Café de Pineut vrijdag. En als je echt helemaal geen zin hebt om hartjes en roze tegen te komen, zit je op zaterdag 16 februari goed in Astrant, waar muziek uit Mexico klinkt. 

Wat ga jij doen?

Stel koppel liefde
Foto: Unsplash

Weet jij nog een ander leuk feestje wat we niet hebben genoemd? Of ga je zelf iets tofs doen in je eentje of met anderen? Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten via de tip-pagina.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.