Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Schrijf je snel in voor de Santa Run in Bennekom

Door Hanneke van Olst 4 december 2019

Op zaterdag 14 december 2019 rennen er een heleboel kerstmannen en -vrouwen door de straten van Bennekom. Het is dan namelijk tijd voor de Santa Run. Wil jij meedoen? Je kunt je nog inschrijven.

Tijdens de Rotary Santa Run in Bennekom kun je natuurlijk voor de beste tijd gaan, maar het gaat vooral om een gezellige avond met je vrienden, collega’s of familie. Het parcours kan ook met kinderwagen of rollator gelopen worden.

Programma

De Santa Run wordt voor de eerste keer gehouden in Bennekom. Het startschot wordt op zaterdag 14 december gegeven om 11.00 uur. Vanaf 10.00 uur ben je al welkom en om 10.30 uur begint de warming up. Om 12.15 worden de cheques uitgedeeld aan het goede doel.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven als individueel. Ook kun je tijdens het inschrijven direct een kerstmannenpak erbij bestellen. Een individueel ticket kost €1o,- voor volwassen en €7,50 voor kinderen. Daarbij krijg je het kerstmannenpakket (met baard!) erbij.

Goede doelen

Je loopt niet helemaal alleen voor de gezelligheid, maar ook voor een goed doel. Dat zijn dit jaar het Mooi Leven Huis en de Nierstichting.

Lees ook:

Dickens Fair Bennekom

Alles wat je wilt weten over de Dickens Fair in Bennekom

De Dickens Fair is elk jaar weer een groots spektakel en dé plek om helemaal in de kerstvibes te kom...

Ook in Ede is dit jaar een Santa Run en jij kunt meedoen

De Rotary Santa Run; een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman of -vrouw, een parcour...

adv.