Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Halloween 2019: dit is er te doen in Ede

Door Hanneke van Olst 22 oktober 2019

Halloween wordt vooral gevierd in Groot-Brittannië, Ierland, de Verenigde Staten en Canada. Maar in Nederland doen we sinds een paar jaar ook (echt) mee. Zo dus ook in Rotterdam. Halloween valt officieel op 31 oktober. Maar in Nederland nemen we deze datum niet zo serieus en vieren we het meestal in het weekend (of weekenden) die het dichtst in de buurt komt van 31 oktober. In Ede zijn vooral in het weekend van 26 oktober activiteiten. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Spookzwemmen

Spookzwemmen op 26 oktober

Patrick, Tim en Jesper hebben er zin in. Nog 10 nachten slapen en je kunt weer Spookzwemmen!Volgende week is de herfstvakantie, en nu hebben wij voor film- en zwemliefhebbers vanaf 8 jaar samen met Cultura Ede een leuke actie: Sp(r)ookweek. De film Gruwelijk Rijmen van Roald Dahl en Spookzwemmen voor de speciale actieprijs van € 12,50!Meer informatie: https://www.facebook.com/events/429799827664545/Wil je de trailer zien van Gruwelijk Rijmen: https://youtu.be/O4eH_gnPptgKaarten bestellen? Stuur een e-mail met je naam, leeftijd, adres, postcode en woonplaats naar info@cultura-ede.nl. En vermeldt ook hoeveel je kaarten je wilt bestellen. Telefonisch bestellen kan ook 0318-672800.Een kaartje voor Spookzwemmen reserveer je hier: http://bit.ly/ticket_spookzwemmen. Met wie kom jij griezelen en zwemmen? #herfstvakantie #spookzwemmen #roalddahl #boekverfilming #gruwelijkrijmen #filmenzwemmen #naardefilm #lekkerzwemmen #evenement #uitje #herfstvakantietip #eropuit #griezelen #zwemmen #bioscoop

Posted by Zwembad de Peppel Ede on Wednesday, October 16, 2019

Op zaterdag 26 oktober is Zwembad de Peppel van 19.00 tot 22.00 hartstikke spooky. Zwem jij sneller dan een spook? Durf jij in het donker van de glijbaan? Ooit op een spookfoto gestaan? Het spookzwemmen is voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar en hun ouders. Omdat dit evenement erg populair is, werkt het zwembad met een gastenlijst. Betalen (€ 8,50) kan later bij de kassa!


Meer over Zwembad de Peppel ontdekken?

Zwembad de Peppel zwembaden

Gesloten07:00 - 22:00

Peppelensteeg 17, Ede

Bekijk meer:zwembaden

Halloween te paard

We hebben nog plekken beschikbaar bij de Halloween-ritten van donderdag 31 oktober om 14:30. De ritten duren 2 uur, zijn…

Posted by The Mill Ranch on Tuesday, October 22, 2019

LHBT-feest HelloQueen

Foto: Astrant

Op 26 oktober opent Astrant de deuren voor LHBT-feest HelloQueen. Iedereen is welkom, ook als je geen lhbt’er bent. Kom in een enge outfit of ga los in de make-up booth. Tijdens het feest komt ook een draqqueen langs.


Meer over Astrant (Poppodium Ede) ontdekken?

Astrant (Poppodium Ede) poppodia

Kuiperplein 31, Ede

Bekijk meer:poppodia

Een Edese tip voor decoratie:

Lepelspookjes voor je Halloween of griezelfeestje! Haal het strikje en het plastic zakje eraf en je kan er gewoon mee…

Posted by De Knutseljuf Ede on Tuesday, October 15, 2019

En een tip om aan pompoenen te komen:

Foto: De Gelderlander – Herman Stöver

Meer over Pompoenboerderij Kids de Jong ontdekken?

Pompoenboerderij Kids de Jong

Rijksweg 36, Ede

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.