Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: grote namen op het Singer Songwriter Festival die je niet mag missen

Door Hanneke van Olst 9 januari 2019

Singer Songwriter Festival was vorig jaar hartstikke leuk en daarom komt er een vervolg, yes! Er staat heel wat talent op het podium en overdag geven een aantal artiesten masterclasses. Kom jij ook?

Het Singer Songwriter Festival wordt op vrijdag 25 januari door Theater Cultura Ede en Poppodium Astrant georganiseerd in Cultura. Het is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend.

Wie staan er op de planken?

Heel wat talent! Michael Prins, die in 2013 het tweede seizoen van het televisieprogramma De beste singer-songwriter van Nederland won. Verder staat het duo Clean Pete, bestaande uit de tweelingzusjes Loes en Renée Wijnhoven, een cello en gitaar, op het podium. Ze brengen heerlijk ontnuchterende liedjes in het Nederlands.

Rising star onder de singer-songwriters Judy Blank komt zingen met haar heerlijke soulvolle stem en LAVALU, bekend van Het Pauperparadijs kun je ook verwachten. En natuurlijk onze ‘eigen’ Johnny Fleet.

Masterclasses

Het avondprogramma met de optredens begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 23.30. Overdag hoef je echter niet stil te zitten, want een aantal artiesten geven masterclasses. Dus wil je beter leren zingen of performen? Grijp je kans en geef je op via de website van Cultura. Hier scoor je overigens ook kaartjes voor het avondprogramma à la €10,-. Die kun je ook bij de kassa van Cultura kopen voor een tientje.

Lees ook:

toilet

Hier kun je in onze stad naar een openbare wc

Stel: je bent in de stad, je hebt hoge nood en je moet echt nú naar de wc. Waar kan je dan naartoe? ...

Meer over

Doen Getipt

adv.