Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jingle bells! Bij dit Edese ‘lockdownradiostation’ kun je zelf stemmen welke kerstliedjes je wilt horen

Door Hanneke van Olst 21 november 2020

Ken je Studio Stap al? Dit is een online radio-initiatief in de gemeente Ede. “Het idee is spontaan ontstaan tijdens de persconferentie van 15 maart 2020”, vertelt Herjan van Harselaar. 

Studio Stap begon op 23 maart met uitzendingen en doet dat nu nog steeds. Van maandag tot en met donderdag is er een middagprogramma (14.00 – 17.00 uur) en de vrijdag is gevuld van 10.00 tot 22.00 uur met de afwisselende programma’s van de complete groep dj’s Pim, Patrick, Hans, Herman en Richard.

Studio Stap’s ‘Staying Home This Christmas – Kerstballen Parade

In de uitzendperiode zijn er al heel wat speciale uitzendingen geweest, zoals het 50 jaar Songfestival, het online Tizoc-feest en een marathonuitzending van 24 uur. Natuurlijk komt er ook een kerstevenement: Studio Stap’s ‘Staying Home This Christmas – Kerstballen Parade’.

Stem mee voor de Kerst Top 50

Dit streamingevenement staat gepland op zaterdag 12 december van 19.00 tot 23.00 uur. Het hele team zal de Kerst Top 50 presenteren. En nou komt het leuke: jij kunt stemmen welke nummers in deze Kerst Top 50 moeten komen. Dit kan door de Facebookpoll in te vullen. Veel leuker dan stemmen op de landelijke Top 2000, want bij de Studio Stap heeft je stem écht een groots effect.

Je mag zelf ook een lijstje maken met je tien favoriete kerstliedjes. Deze kun je mailen naar [email protected]. Alle stemmen moeten uiterlijk 5 december binnen zijn om het programma op tijd voor te bereiden. En dan hoef je op 12 december alleen nog maar twitch.tv/stapindemiddag of het YouTube-kanaal van Studio Stap te gaan om te luisteren. En meezingen natuurlijk. It’s beginning to look a lot like Christmas!

Lees ook:

Kerstboom in auto

Oh denneboom, oh denneboom! Hier in Ede koop je een kerstboom

Is het alweer die tijd van het jaar? Jaaa! Tijd om de kerstboom in huis te halen en gezellig op te t...

Doe mee aan de indebuurt kerstkaartenactie voor ouderen in Ede

De huidige coronamaatregelen maken het er voor ouderen tijdens de feestdagen niet beter op. Om ervoo...
Stoelvrij 2020

STOELVRIJ heeft dit jaar een extra optie: met kerst koken voor anderen

Ken je STOELVRIJ? Via dit Edese project schuiven ieder jaar Edenaren die de kerstdagen alleen door z...

adv.