Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Belgische band stond eind 2018 in Paradiso en komt nu naar Ede

Door Hanneke van Olst 27 februari 2020

Als ze lacht, is het even wereldvrede. Is de laatste strijd gestreden. ’t Is echt machtig als ze lacht. Komen deze zinnen je bekend voor? In 2004 stond de Belgische band Yevgueni in de hitlijsten met dit nummer, ook in Nederland. En nu komen ze naar Ede.

Het gebeurt niet vaak dat Yevgueni in Nederland op de planken staat. En al helemaal niet vaak dat ze boven de rivieren optreden in ons land, al stonden ze in december 2018 wel in Paradiso in Amsterdam. Maar op vrijdag 27 maart 2020 touren de Belgen helemaal naar Ede, naar Poppodium Astrant aan het Kuiperplein (in samenwerking met Cultura). Het concert is vanaf 20.00 uur en kaartjes kosten €10,- in de voorverkoop en €13,- aan de deur.

Tour door Nederland

Het bezoek aan Ede is onderdeel van een tour door Nederland waarbij ze drie plaatsen aandoen: Breda, Middelburg en dus Ede. Wat je kunt verwachten? Die fijne mix van nederpop, kleinkunst en die je gewend bent van Yevgueni. En oude, bekende nummers zoals Als ze lacht maar ook nieuwe nummers zoals Morgen ziet er goed uit. De band komt trouwens niet alleen naar Ede: de band Live Poets Society staat in het voorprogramma.

Optreden Yevgueni met support

Yevgueni komt uit België en viert in 2020 hun 20 jarig jubileum. De band staat met het nummer "Als z...

Meer over Astrant (Poppodium Ede) ontdekken?

Astrant (Poppodium Ede) poppodia

Kuiperplein 31, Ede

Bekijk meer:poppodia

Meer over

Doen Getipt

adv.