Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Ede

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Ede. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Duik het herfstbos in

Foto: Herman van Alfen

Wat zijn er veel en wat zijn de prachtig dit jaar! We hebben het natuurlijk over paddenstoelen. Duik nog snel het Edese bos in voor de paddenstoelen weer verdwenen zijn. In het bos zijn is sowieso geen straf, want het is er prachtig met al die herfstkleuren.

Borrelen bij Planken Wambuis

©Yourlittleblackbook.me

Plof na een wandeling met familie of vrienden en frisse neus neer bij restaurant Planken Wambuis, waar de open haard al voor je aanstaat. Tip: Planken Wambuis schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Breng een bezoekje aan het Nederlands Tegelmuseum

Nederlands Tegelmuseum
Foto: Nederlands Tegelmuseum

Het Nederlands Tegelmuseum saai? Ab-so-luut niet! De tegeltableaus die je ziet zijn kunstwerkjes op zich. Er zijn nu twee tijdelijke tentoonstellingen te zien: één met porseleinen tegels waar gekke, Chinese figuren opstaan en één met prachtige tableaus die in de jaren twintig als reclameborden dienst deden.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.