Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Ede

Aangeboden door FÏNLEY 27 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Ede. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Schaatsen op het Raadhuisplein

Foto: Friends on Ice

Zeg je winter, dan zeg je schaatsen. Midden in het centrum van Ede vindt je ook dit jaar weer de overdekte schaatsbaan van Friends on ice. Roep je vrienden bij elkaar en beleef het perfecte uitje voor de zondagmiddag. Van 7 december tot en met 18 januari 2020 op het Raadhuisplein in Ede.

Bijpraten bij Stadscafé Oscar

Foto: ©Yourlittleblackbook.me

Een drankje en hapje doen bij Stadscafé Oscar is altijd een goed idee op de zondagmiddag. Het is ook de perfecte plek om met je vrienden of familie bij te kletsen. Wil je wel borrelen, maar heb je geen zin in alcohol? Kies van voor FINLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Met haar verfijnde smaken en subtiele bittertje is dit een verrassend alternatief.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY

Winter bij De Hoge Veluwe

Foto: Nationaal Park De Hoge Veluwe

Er is op zondag 8 december een sfeervolle kerstmarkt waar je niet alleen de kraampjes kan afstruinen maar ook een eigen kerstboom kan uitzoeken, afzagen en meenemen. Op een goed aangegeven plek in het Park kunnen bezoekers gratis een boom uitkiezen, afzagen en meenemen (één boom per bezoeker). Je moet uiteraard wel even de entree tot het park betalen. Meer informatie vind je hier.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

 

 

 

 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.