Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een modern en gevarieerd kinderfeestje bij The Maxx Veenendaal

Aangeboden door The Maxx 13 april 2019

Het traditionele kinderfeestje, met daarin één activiteit en vervolgens thuis een patatje, lijkt op zijn retour. Steeds meer ouders kiezen voor een afwisselend feestje met meerdere activiteiten én het patatje buitenshuis. Gelukkig kan dit bij entertainmentcentrum The Maxx in Veenendaal allemaal onder één dak.

Bij The Maxx Veenendaal kunnen de kinderen zich namelijk moeiteloos een middagje vermaken, zonder dat de ouders aan het einde van het feest het hele huis moeten schoonmaken. “We zien steeds meer mensen die het volledige kinderfeestje hier houden”, vertelt activiteitenmanager Tim Terlingen. „Wij bieden de kinderen zeker drie uur vermaak. Daarbij nemen we alle zorgen van ouders uit handen. En alles is natuurlijk overdekt.”

the maxx Veenendaal

Maxx Mixx

Voor wie graag zo’n afwisselend en compleet verzorgd kinderfeestje wilt, biedt The Maxx speciale arrangementen aan: Maxx Mixx. Eerst een halfuurtje ‘jumpen’ in het trampolinepark, vervolgens helemaal los gaan tijdens het lasergamen en dan nog even een potje glow in the dark midgetgolf op een 18 holes-baan. Met als afsluiting een Patatje Maxx: met zijn allen aan tafel een berg patat, snacks en sauzen aanvallen. Lekker even ongegeneerd kliederen!

Gek op snelheid? Kies dan voor het Maxx Mixx XL-arrangement. Daar zit namelijk nog een heat karten bij. De Maxx Mixx-arrangementen gelden alleen van zondag tot en met woensdag, maar dat betekent niet dat op de andere dagen geen combinaties van activiteiten mogelijk zijn. “De Maxx Mixx-arrangementen zijn voordeliger, maar ook op de andere dagen is bij ons alles mogelijk. We kunnen zoveel mogelijk variëren. Je kunt het precies zo doen zoals je wilt. We bieden ook veel losse activiteiten aan, zoals disco jumpen. Dat is heel populair bij kinderfeestjes.”

the maxx Veenendaal

Meer weten over wat er allemaal mogelijk is voor een kinderfeestje? Kijk dan snel even hier. Wacht niet te lang met reserveren, want de arrangementen zijn erg populair.

7200m2 speelplezier

The Maxx is hét entertainmentcentrum van de regio. In het 7200m2 grote pand is er voor ieder wat wils: van escaperooms tot aan pooltafels. The Maxx werd nog niet zo heel lang geleden onderscheiden met de titel ‘Best Family Entertainment Center 2017’, terwijl het nog een jong bedrijf is. Daarnaast is de ligging ideaal: The Maxx staat vlak naast de A12 en beschikt over een uitgebreide gratis parkeerplaats. Kortom: waar wacht je nog op? Ready…Set…Go To The Maxx!


Meer over The Maxx ontdekken?

The Maxx entertainment

Gesloten15:00 - 23:00

Koningsschot 55, Veenendaal

Bekijk meer:entertainment

adv.