Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

DIY: Maak samen een vrolijk zeepvaasje

Door Sterrententje 7 oktober 2020

Het is weer tijd om te knutselen! De DIY die we deze keer bedacht hebben is lekker eenvoudig en je kunt ervoor gebruiken wat je in huis hebt aan lege flessen. Wij gebruiken deze keer de flessen van Seepje. We vinden de kleur van deze flessen meteen ook erg leuk maar je kunt natuurlijk ook eerst de flessen schilderen, zoals wij in de vorige DIY hebben laten zien. Bekijk de stappen voor het maken van een vaasje hieronder:

View this post on Instagram

Het is weer tijd om te knutselen! De DIY die we deze keer bedacht hebben is lekker eenvoudig en je kunt ervoor gebruiken wat je in huis hebt aan lege flessen. Wij gebruiken deze keer de flessen van @seepje_official We vinden de kleur van deze flessen meteen ook erg leuk maar je kunt natuurlijk ook eerst de flessen schilderen, zoals wij in de vorige DIY hebben laten zien. Bekijk de stappen voor het maken van een vaasje op @indebuurtede #linkinbio #website #blog #samenwerken #kindermerken #DIY #tipi #tipitent #ster #tips #knutseltips #cadeautips #musthaves #stofjes #kinderen #kids #peuters #kidsfashion #kidsofinstagram #photooftheday #picoftheday #instagood #love #follow #followme #seepje #seepjekunst #seepje_official #bloemenvaasje #droogbloemetjes

A post shared by sterrententje (@sterrententje) on

Stap 1

Benodigdheden: Lege fles, een paar droogbloemetjes of verse bloemen, stickers of andere decoraties om de fles mee te versieren.

Stap 2

Plak de stickers op de lege fles. Je kunt deze DIY ook lekker samen doen met je kindje. Het staat natuurlijk het vrolijkst als de fles lekker volgeplakt is.

Stap 3

En de vaasjes zijn klaar! Steek een paar droogbloemetjes of mooie verse bloemen in de vaasjes en zet ze op tafel!

Bekijk onze website voor meer leuke knutseltips: www.sterrententje.nl

Of volg ons voor meer inspiratie op Instagram: @sterrententje

Meer over

Doen

adv.