Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is er te doen in Ede aankomend weekend (wat je niet mag missen)

Door Hanneke van Olst 8 november 2019

Yes, vrijdag en dus bijna weekend! in Ede kun je het weekend prima vieren met deze leuke activiteiten. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Johnny Cash in Astrant

Foto: Astrant

Fan van The Man in Black? Johnny Cash leeft zelf niet meer, maar zijn muziek nog wel! The Eastway en Johnny Spätzünder vertolken vrijdagavond het unieke geluid van Johnny Cash in Astrant. Kaartjes kun je hier kopen (€10,-) of aan de deur (€13,-).


Meer over Astrant (Poppodium Ede) ontdekken?

Astrant (Poppodium Ede) poppodia

Kuiperplein 31, Ede

Bekijk meer:poppodia

Nature Talks

Foto: Nature Talks Photo Festival

Zaterdag en zondag strijkt natuurfotografiefestival Nature Talks neer in Ede. Inspirerende fotografen, avonturiers, wereldreizigers, de toppers van om de hoek, ze komen graag naar dit festival om hun ervaringen met je te delen. Je kunt er hun fabuleuze foto’s zien, luisteren naar hun intrigerende verhalen of geweldige natuurfilms bekijken. Maar je hoeft niet alleen te luisteren, je kunt je ook laven aan hun kennis tijdens een masterclass of kennis maken met de nieuwste snufjes op het gebied van de (natuur)fotografie op de grootse fotografie beursvloer. Ook zal de Nature Photographer of the Year 2019 op het festival bekend worden gemaakt en zijn er prachtige foto-exposities. Kaartjes en meer info vind je hier.

Coderdojo

Foto: Coderdojo

Coderdojo Ede is op 9 november te gast in het Techlab van Cultura Ede. We dagen maandelijks kinderen tussen 8 en 18 jaar uit met programmeeropdrachten. Deze keer gaan we 3D ontwerpen en printen. En we houden een LEGO Mindstorms Challenge. En natuurlijk nemen we onze Micro:bits weer mee om deze keer een stoplichten-circuit te programmeren. Gratis toegang, maar wel even aanmelden.

Coderdojo Ede is een onderdeel van Coderdojo Nederland. Het is een vrijwilligersorganisatie met als doel kinderen kennis te laten maken met allerlei robotica en techniek. Meer informatie en gratis aanmelden kan hier.

Sint Maarten

Officieel is het maadnag tijd voor Sint Maarten. Niet heel groots in Ede, maar je kunt het wel vieren. In de Indische Buurt is vrijdag al een gekostumeerde lampionnenoptocht en ook Speeltuin de Korenbloem houdt vrijdag een lampionnenoptocht. Via de app Nextdoor kun je zien welke huizen in je eigen buurt meedoen.

Historische Markt

Foto: Facebook Historische Markt

Ben je geïnteresseerd in re-enactment, Jane Austen, historische mode en accessoires? Kom dan op zaterdag 9 november 2019 naar de Historische markt in Ede! Vanaf 10.00 uur in Buurthuis de Meerpaal.

Meer markten de komende maanden:

lp's tweedehands markt

Deze markten zijn de komende maanden in Ede

Jullie zijn dol op rommelmarkten, braderieën, markten en fairs en wij eigenlijk ook wel. Daarom hebb...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.