Deze vette dingen kun je in Ede doen aankomend weekend

Door Hanneke van Olst 11 januari 2019

Nog heeel even en het is weer weekend en je mag weer twee dagen lang lekker zelf bepalen wat je de hele dag doet. Wij hebben 5 leuke activiteiten voor aankomend weekend op een rijtje gezet. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bingo on Ice

Ijsbaan Ede
Foto: Facebook Friends on Ice

Zwieren op de schaats? Nee, op zaterdag 12 januari staat de Friends on Ice-ijsbaan in het centrum in het teken van bingo. Kom gezellig meedoen tussen 19.00 en 22.00 uur! Een kaart voor acht rondes kost een tientje.

Ijsbaan Ede

Waarom de Friends on Ice-ijsbaan de Friends on Ice-ijsbaan heet

Sommige dingen in Ede zijn voor inwoners zo vanzelfsprekend dat je er verder niet bij nadenkt. Zoals...

Feestje bij De Kade

Café-Biljart-Party centrum “de Kade”

Zaterdagavond staat er een mooi feestje op de agenda bij Partycentrum en Café de Kade! De hele avond is er live muziek door de Guus Bok Liveband en dj Evert én een mystery guest. Onbeperkt drinken en hapjes zitten in de totaalprijs van €25,- inbegrepen. Kijk voor meer info hier.

Café-Biljart-Party centrum “de Kade” cafés

Nu open11:00 - 01:00

Rijksweg 47, Ede

Bekijk meer:cafés

Proefles salsa

Groep dansen
Foto: Unsplash

Gooi die heupjes maar los! Staat op je lijstje met goede voornemens meer bewegen? Salsa is een leuke manier! Vrijdag 11 januari zijn er proeflessen voor beginners en gevorderden bij Smsenzo – Salso & Bachata in Het Kernhuis. Van 19.30 tot 20.15 uur de beginnersles en van 20.15 tot 21.00 uur de instromersles. Meer info vind je hier

Nieuwjaarsconcert

De Harmonie
Foto: Facebook De Harmonie

Begin het jaar goed met het jaarlijkse nieuwjaarsconcert van muziekvereniging De Harmonie in De Kei! Het concert begint om 15.00 uur en de toegang is gratis. Op het programma staan onder andere en blokfluit heavy-metal, muziek van Abba en nog veel meer! 

Open dag Premium Health Club

Foto: Nicolette de Boer

Wég met die kerstkilo’s! Maar hoe? Op 12 januari is het open dag bij Premium Health Club. Er zijn gezonde hapjes, testen en metingen en natuurlijk kun je zelf de handen uit de mouwen steken. Van 09.00 tot 10.00 uur is er bootcamp bij de locatie aan de Cees van der Knaapweg en van 10.00 tot 11.00 uur een walking bootcamp aan de Hoorn. Vrij komen fitnessen mag ook de hele dag, er is een professionele trainer aanwezig.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.