Deze is voor de haters: 5x anti-Valentijnsdagtips

Door Hanneke van Olst 6 februari 2019

Denk jij bij Valentijndsdag aan ‘commercieel onzinfeest’ of ‘weer een jaar alleen’? Natúúrlijk denken we ook aan jullie, lieve haters. Speciaal voor jullie hebben we een anti-Valentijnsdag overzicht gemaakt. Ontwijk de tortelduiven die aan elkaar gezogen zitten in Edese restaurants en bioscoop en ga…

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

De sportschool in

De kans dat je lovers tegenkomt in de sportschool is behoorlijk klein. Daarnaast werk je aan een fitter lijf en krijg je een lekkere energieboost van een beetje bewegen. Win-win, dachten wij zo! Dus: duik de sportschool in op Valentijnsdag.

Lekker snacken

Uit eten gaan op 14 februari is geen goed idee als je stelletjes wil vermijden maar als je de snackbar induikt is de kans toch vrij klein dat je zwijmelende lovers tegen komt. Duik dus lekker de snackbar in en bestel een frietje oorlog met berenklauw. Kost weinig en is vreselijk a-romantisch.

Thuis uit eten

Vind je de snackbar een slecht plan? Dan laat je toch gewoon je eten thuis bezorgen. Bijvoorbeeld bij het lekkerste thuisrestaurant volgens Thuisbezorgd in Ede. Kun je mooi in je onderbroek op bed Netflix blijven kijken.

Naar de bouwmarkt

Struikel je in het weekend nog over de stelletjes die op zoek zijn naar een gezamenlijke extra grote douchekop, op Valentijnsdag ben je veilig in de bouwmarkt. Al kunnen we nooit uitsluiten dat je een ongelofelijke romanticus tegenkomt die zijn lief trakteert op nieuwe spijkers.


Meer over Café de Pineut ontdekken?

Café de Pineut cafés

Nu open11:30 - 02:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Museumplein 1a, Ede

Bekijk meer:cafés

Anti-Valentijnsfeest

Al dat geklef. Op Valentijnsdag wil jij gewoon feesten en drinken. Nou, goed nieuws, dat kan! Op vrijdag 15 februari vier je in De Pineut een Fuck Valentine’s Party om te vieren dat je Valentijnsdag weer achter de rug hebt.

Voor de lovers

Oké, vooruit! Ook voor iedereen die wel dol is op Valentijnsdag hebben we – met heel veel liefde – een lijstje gemaakt:

Love is in the air! Dit is er te doen tijdens Valentijnsdag in Ede

Valentijnsdag komt steeds dichterbij, heb jij al plannen? Of je het nu gaat vieren met je partner, a...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.