Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze is voor de haters: 5 x anti-Valentijnsdagtips

Door Hanneke van Olst 13 februari 2020

Denk jij bij Valentijndsdag aan ‘commercieel onzinfeest’ of ‘weer een jaar alleen’? Natúúrlijk denken we ook aan jullie, lieve haters. Speciaal voor jullie hebben we een anti-Valentijnsdag overzicht gemaakt. Ontwijk de tortelduiven die aan elkaar gezogen zitten in Edese restaurants en bioscoop en ga…

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

De sportschool in

De kans dat je lovers tegenkomt in de sportschool is behoorlijk klein. Daarnaast werk je aan een fitter lijf en krijg je een lekkere energieboost van een beetje bewegen. Win-win, dachten wij zo! Dus: duik de sportschool in op Valentijnsdag.

Lekker snacken

Uit eten gaan op 14 februari is geen goed idee als je stelletjes wil vermijden maar als je de snackbar induikt is de kans toch vrij klein dat je zwijmelende lovers tegen komt. Duik dus lekker de snackbar in en bestel een frietje oorlog met berenklauw. Kost weinig en is vreselijk a-romantisch.

Thuis uit eten

Vind je de snackbar een slecht plan? Dan laat je toch gewoon je eten thuis bezorgen. Bijvoorbeeld bij het lekkerste thuisrestaurant volgens Thuisbezorgd in Ede. Kun je mooi in je onderbroek op bed Netflix blijven kijken.

Naar de bouwmarkt

Struikel je in het weekend nog over de stelletjes die op zoek zijn naar een gezamenlijke extra grote douchekop, op Valentijnsdag ben je veilig in de bouwmarkt. Al kunnen we nooit uitsluiten dat je een ongelofelijke romanticus tegenkomt die zijn lief trakteert op nieuwe spijkers.


Meer over Bowlingcentrum Groeneveld ontdekken?

Bowlingcentrum Groeneveld bowlingcentra

Geopend13:00 - 00:00

De Halte 19, Ede

Bekijk meer:bowlingcentra

Bowlen

Bowling Fail GIF - Find & Share on GIPHY

Gooi al die haatgevoelens van je af op de bowlingbaan. Denk aan die ene rottige ex als je een bol richting de witte kegels werpt en schreeuw het uit van geluk als je raak gooit.

Voor de lovers

Oké, vooruit! Ook voor iedereen die wel dol is op Valentijnsdag hebben we – met heel veel liefde – een lijstje gemaakt:

Love is in the air! Dit is er te doen tijdens Valentijnsdag in Ede

Valentijnsdag komt steeds dichterbij, heb jij al plannen? Of je het nu gaat vieren met je partner, a...

5 x last-minute Valentijnscadeautjes die je in Ede koopt

Was het je even ontschoten dat het morgen (ja morgen al!) Valentijnsdag is? Geen nood, wij staan je ...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.