Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze artiesten geven nog concerten in 2020 in Ede

Door Hanneke van Olst 22 juli 2020

We zijn pas op de helft van 2020, maar de Edese concertagenda voor de rest van het jaar is zo goed als leeg. Welke concerten van bekende artiesten gaan vooralsnog wél door?

Let op: de toekomst is nog steeds erg onzeker. Het is mogelijk dat (een aantal van) deze concerten uiteindelijk toch afgeblazen worden.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Lavalu

Op vrijdag 25 september 2020 komt Lavalu optreden bij Astrant. Zij heeft al vaker op het podium gestaan bij Astrant, dus misschien ken je haar wel. Lavalu speelt ‘kamermuziek voor nu’, gecombineerd met haar mooie stem. Meer informatie over het evenement vind je hier.

Yevgueni

Ook in Astrant: Yevgueni. Deze Belgische groep zou eerder dit jaar al optreden in Ede, maar het concert is verplaatst naar zaterdag 31 oktober 2020. Yevgueni mixt nederpop met kleinkunst. Momenteel zijn ze op tour en daarbij komen ze langs drie Nederlandse poppodia, waaronder in Ede. Hier vind je meer info.

Tino Martin

Fan van Tino Martin? Hij komt op zaterdag 28 november de tent van Café de Kade op z’n kop zetten. Hier lees je er alles over.

More is yet to come

Dit zijn de enige concerten waar de datum al van bekend is (waar wij vanaf weten. Hebben we er eentje gemist? Mail ons op [email protected]).

De theateragenda van Cultura voor het najaar en de winter van 2020 wordt op maandag 3 augustus bekendgemaakt. Als laatste volgen op maandag 17 augustus de toneel,- en dansvoorstellingen en specials. In het najaar volgt de bekendmaking van de tweede helft van het seizoen. Hou de website van Cultura in de gaten!

Deze artiesten komen naar Cultura

Op De Gelderlander lezen we dat onder andere Jeangu Marcrooy, Ramon Valle & Typhoon, Veldhuis & Kemper, Marlijn Weerdenburg en Rob de Nijs een optreden zullen geven. Olga Zuiderhoek, Bram van der Vlugt, Marcel van Roosmalen en Bright Richards (New Dutch Connections) zijn enkele van de theaternamen. Qua cabaret komen Freek de Jonge, Dolf Jansen, Hans Dorrestijn, Peter Heerschop en Viggo Waas op het podium staan. De voorverkoop van de cabaretvoorstellingen is begonnen op 20 juli 2020.

Programma Openluchttheater verplaatst

UPDATE: er komen toch vier concerten in het Openluchttheater dit jaar. Hier lees je daar meer over. Alle concerten in het Openluchttheater zijn verplaatst naar volgend jaar. Dat zijn onder andere optredens van Rowwen Hèze, Tino Martin, de Edwin Evers Band, Ruth Jacott, Anita Meijer en Lee Towers.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.