5 x heerlijke doe-tips voor het weekend in Ede

Door Hanneke van Olst 4 januari 2019

Zo, de dure feestmaand is achter de rug. Maar dat betekent niet dat er niets meer te doen is in Ede hoor! Wij hebben 5 leuke activiteiten voor aankomend weekend op een rijtje gezet. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Night Run

Foto: Facebook Runnersworld

Trek die hardloopschoenen maar uit de kast, het is tijd om de kerstkilootjes er weer af te lopen. Ren vrijdagavond de benen uit je lijf tijdens de Night Run door Ede. Je kunt kiezen uit vijf of acht kilometer. Geen zin om zelf te lopen? Kijken is ook de moeite waard, met outfits zoals deze…

Meer info:

Hardlopen in het pikkedonker: Ede krijgt een heuse Night Run

Ben je op zoek naar een originele hardloopwedstrijd? Of heb je altijd al een rondje door Ede willen ...

Rondleiding Landgoed Hoekelum

Kasteel Hoekelum
Foto: Wikipedia, Basvb

Misschien loop je wel eens een rondje over Landgoed Hoekelum, maar ken je het echt? Laat je alles over de natuur en geschiedenis van dit prachtige stukje Ede vertellen door een gids tijdens een rondleiding op zaterdag 5 januari. Om 14.00 uur verzamelen aan de noordzijde van Kasteel Hoekelum. De kosten zijn €5,- voor volwassenen en €4,- voor kinderen en duurt zo’n anderhalf uur. 

Expeditie de Peppel

Zwembad de Peppel
Boudewijn Poot

Doe jij mee met Expeditie de Peppel? Dit is een expeditie met iedere dag een andere proef. Op vrijdag 4 januari staat touwtrekken op het programma, op zaterdag 5 januari ringduiken en op zondag 6 januari een ballenrace. Kijk hier voor meer info.

Zwembad de Peppel zwembaden

Nu open07:00 - 22:00

Peppelensteeg 17, Ede

Bekijk meer:zwembaden

Samen handletteren

Foto: Frutseltante

Ga, nu het toch vakantie is, voor wat moeder-dochter quality-time. Frutseltante organiseert een workshop handletteren voor ouder én kind. Allebei ga je een mooie quote uitwerken en je krijgt een handletterpakket erbij. Meer info vind je hier

AmateurXpositie

Foto: Facebook Huis Kernhem

Huis Kernhem is dit weekend elke dag geopend voor de AmateurXpositie; een expositie vol kunst van amateurs. Schilderijen, tekeningen, beelden, installaties: je kunt het zo gek niet bedenken. Welke Edenaar is de kunstenaar van jouw favoriete werk? Dit jaar is de 25e editie, een jubileum dus.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.