Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x zo overleef je de Heideweek met regen

Door Hanneke van Olst 19 augustus 2019

Nu de zomervakantie ten einde loopt en iedereen weer terug is van de Costa del Sol, is het hoog tijd om je weer in het feestgedruis in ons eigen Ede te storten. Maar: het Hollandse weer kan zomaar wat roet in het eten gooien. Daarom brengt indebuurt jou deze ‘hoe overleef ik de regen tijdens de Heideweek’-tips.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Zie het zonnig in

Dat is natuurlijk altijd een goede tip. Hou de weersvoorspelling in de gaten en kies je moment tussen de buien door. Want zoals je oma altijd zei: ‘Het regent nooit de hele dag!’

 

Ede Weer

Maak er gewoon wat van

festival regen anp
Foto ANP

Duik die schuur in, betreed die rommelzolder en ga op zoek naar je regenlaarzen. Geen exemplaren op voorraad? Goede reden om nog even de winkels in te duiken. En een extra tip: in tuincentra vind je ook vaak leuke regenlaarzen. Wie droge voeten weet te houden, krijgt het vaak niet koud en wordt ook niet chagrijnig. Fijn voor de algehele sfeer.

Maak er wat van 2.0

regen festival
Foto ANP

Op het Kuiperplein hoef je niet echt bang te zijn voor modder. Maar mocht het dan toch zover komen, bijvoorbeeld in de tuin van Toko Neba, ga er gewoon voor en doe een Lowlands 2006-imitatie. Goed voor je huid, zullen we maar zeggen.

Better safe than sorry

Foto ANP

Misschien heb je hier nog niet aan gedacht, maar check je verzekeringen eens. Er kan natuurlijk van alles gebeuren. Ben jij nou net weer diegene die zijn telefoon in een plas water laat vallen? Ben je dan wel of niet verzekerd? Check de tips op deze site.

Bereid je goed voor

Je weet het, op indebuurt proberen we je van zoveel mogelijk informatie te voorzien van al het leuks in de stad. Check daarom hier alle info over de Heideweek.

Heideweek

Heideweek 2019: dit moet je allemaal weten

Heideweek 2019, hebben we er al zin in? De laatste week van augustus staat Ede weer compleet op de k...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.