Deze Edese honden zijn in de race voor de verkiezing Mooiste Hond 2019

Door Hanneke van Olst 21 februari 2019

Ja hoor, weer een verkiezing. Maar wel een heel leuke! Honden uit het hele land doen mee aan de verkiezing Mooiste Hond 2019. Die met de meeste stemmen maken kans op de gemeente- of provincietitel. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury. Er zijn maar liefst 14 Edese viervoeters genomineerd! We lichten alle 14 potentiële kanshebbers uit (willekeurig, ze zijn allemaal even mooi en lief) inclusief motivatie van het baasje waarom de hond moet winnen. Je stem kun je hier uitbrengen tot en met 12 maart.

<< < Pagina 1 / 14 >
⟵ swipe swipe ⟶

Benzo

Baasje Carla Huijsman: “Mooie vacht, mooie bruine trouwe ogen. Een super karakter, gewoon mn beste maatje altijd vrolijk, gewoon een blij ei.”

Oscar

Baasje Maureen van Veldhuisen: “Hij heeft prachtige krullen en mooie opvallende ogen. Ook erg schattig. Verder is hij erg lief en af en toe een boefje.”

Roetsj

Baasje Sandra Band: “Ze is mooi gebouwd, zit goed in haar vacht en is een heerlijk blij ei.”

Marley

Baasje Annika Kempers: “Marley heeft een geweldig karakter en is dol op mens en dier. Met zijn mooie kop, merle kleuren en groene ogen valt hij meteen op.”

Fee

Baasje Francien van den Berg: “Ze heeft altijd een lach en maakt iedereen aan het lachen.”

J.R.

Baasje Marjan Looten: “Ja wat zal ik zeggen. Het is een mooie pup, mooi zwart hoofd, en hij is lief!”

Roxy

Baasje Quinty van Veldhuizen: “Ze glimt en heeft een mooie gloed. Ze heeft een mooie, lieve blik. Ze is een allemansvriend, ze kan haar kop heel erg schattig schuin zetten op een foto. Ze heeft mooie glimmende ogen.”

Lizzy

Baasje G. Alma: “Ze is gewoon geweldig.”

Djoey (Meneer de Bruin)

Baasje G. Eeltink: “Omdat hij ondanks alle medische problemen een enorme mooie hond is.”

Yuna

Baasje Jeanine van de Wetering: “Omdat Yuna een heerlijke knuffelclown is. Maakt iedereen aan het lachen. Ze is ook een dagdromer die volop geniet van het leven.”

Mo

Baasje Brenda Kroesbergen: “Mo heeft een mooie vacht, mooie kleur en mooie bouw, maar bovenal heeft zij geweldig mooie ogen, als de ‘hondstrouwe blik’ nog niet uitgevonden was, zou zij het hebben gedaan!”

Tucker

Baasje Roelie Bakker: “Ik hoor van heel veel mensen dat ze hem een hele mooie hond vinden. Hij heeft een mooi zwart masker en dit zwarte komt terug op zijn borst en de binnenkant van zijn poten. Hij is sociaal én in opleiding tot politiehond en ik ben uiteraard als baasje al gewoon heel trots op hem dus veel meer motivatie was niet nodig om mee te doen.”

Soofy

Baasje Anja Groot Boerle: “Omdat ze uniek is met haar blauwe oog en gewoon heel mooi is.”

Rinty

Baasje Nynke van Bemmel: “Rinty is lief, heeft een aandoenlijke kop, geeft een high-five en staat in de straat en bij de kennel bekend als een blij ei!”

<< < Pagina 1 / 14 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren

adv.