Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op de fiets naar je werk! de nieuwste vacatures in Ede

Door Janneke Siemes 4 juli 2020

Op zoek naar een (bij)baan in het mooie Ede? Wij helpen je graag op weg en zetten daarom de leukste vacatures in Ede op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Begin als intercedent

Timing zoekt naar een intercedent. Je krijgt een veelzijdige baan en gaat voornamelijk voor ACV in Ede aan de slag. Het is belangrijk dat jij de fijne kneepjes van het uitzendbranche al kent. Je gaat namelijk veel zelfstandig oppakken en bent het aanspreekpunt voor onze klant. Is dit de baan die jij zoekt? Bekijk dan de volledige vacature hieronder?

Vervuld

Intercedent Inhouse ACV

Fulltime - Geplaatst op 04 jul 2020

Aan de slag als constructeur voor werktuigbouw ovens

WR is op zoek naar een mechanical engineer binnen de werktuigbouwkunde. Binnen deze functie krijg je dagelijks nieuwe technische uitdagingen voorgeschoteld. Het bedrijf waar je gaat werken levert maatwerk, waardoor ieder project weer een nieuw vraagstuk is. Zie jij hier uitdaging in? Bekijk onderstaande vacature:

Constructeur Werktuigbouw Ovens | Werktuigbouwkunde | 2.800 – 4.300

Fulltime/parttime - Geplaatst op 04 jul 2020

Sales toppers gezocht!

Kamphorst zoekt een topper die binnen het salesteam gaat zorgen voor gekwalificeerde leads. Hierbij werk je nauw samen met de medewerker marketing en de accountmanagers. Ben jij de salestopper die zij zoeken? Reageer op de vacature hieronder:

Vervuld

Sales Talent

Fulltime/parttime - Geplaatst op 04 jul 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.