Betaald naar festivals en evenementen: met deze flexibele bijbaan kan het

Aangeboden door ProToGa Beveiliging

Genieten van evenementen én betaald krijgen? Dat kan met een baan bij ProToGa Beveiliging. Hier zoeken ze niet alleen parttime event-beveiligers, maar ook een personeelsplanner. Solliciteer snel en wie weet ga jij straks betaald naar jouw favoriete festival!

ProToGa Beveiliging verzorgt beveiliging van verschillende grote evenementen in de regio én kan versterking gebruiken. Als parttime beveiliger of planner ben je flexibel in je werktijden: ProToGa Beveiliging wil namelijk 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar zijn. Het kan beter: ProToGa betaalt een boven marktconform salaris, heeft een ontzettend gezellig team en verzorgt intern de nodige opleidingen. Sterker nog: ProToGa biedt de opleiding voor Event Security Officer (ESO) gratis aan. Solliciteren doe je door je cv mét pasfoto en motivatie te mailen.

Lees verder onder de foto >

Foto: ProToGa Beveiliging

Van festival tot concert

ProToGa beveiliging bestaat nu tien jaar en is actief in de regio: van Arnhem en Ede tot Nijmegen en Venlo. Het bedrijf zorgt voor beveiligingsmedewerkers bij onder andere Emporium, Dreamfields, Camping Defqon en Free your mind. Dat zijn niet de enige evenementen waar ProToGa beveiligt: voor diverse evenementen, waaronder Koningsdag, de Nijmeegse Vierdaagse en carnaval, wordt het bedrijf ook ingeschakeld. “Eigenlijk komen we bij alle grote evenementen in Nijmegen”, verklaart eigenaar Pascal. ProToGa werkt ook op vaste evenementenlocaties zoals de Melkfabriek in Arnhem en de Rodahal in Kerkrade.

Beveiligen hoeft niet altijd over evenementen of horecagelegenheden te gaan. Het bedrijf doet bijvoorbeeld ook object- en zorgbeveiliging. Pascal legt uit: “Dan werk je bijvoorbeeld bij een zorginstelling, hotel, recreatiepark, opvanglocatie, logistiek centrum of de crisis noodopvang.” Zelf begon Pascal met beveiligen naast zijn studie. “Dat heb ik tot tien jaar geleden gedaan, toen begon ik voor mijzelf.” Hij kent dus niet alleen de kneepjes van het vak, maar ook de behoefte van de werknemers. ProToGa Beveiliging is reeds in het bezit van twee keurmerken in de beveiligingsbranche.

Genieten en cashen tegelijkertijd

Bij ProToGa kun je als parttime event-beveiliger (ESO) aan de slag. Dat betekent niet dat je de hele zomer of elk weekend aan het werk bent – je geeft zelf je beschikbaarheid aan in het planningssysteem, waar een eenvoudige app voor is. Heb je voorkeur voor een evenement, concert of festival? Dat mag je gerust laten weten! Je bepaalt dus zelf wanneer en waar het jou uitkomt om te werken. Je krijgt alles van de evenementen mee: de muziek, de mensen, de sfeer, het lekkere weer. En dan krijg je ook nog eens betaald. Lekker!

Parttime beveiligen is natuurlijk ideaal voor naast je studie. Maar ook als je geen student bent, kan een (bij)baan als event-beveiliger (ESO) een leuke afwisseling zijn. “Voor sommige mensen is dit actiever dan hun kantoorbaan of ze komen meer onder de mensen dan in hun reguliere baan.”

Lees verder onder de foto >

Foto: ProToGa Beveiliging

Een gezellig team en een sociale baan

Je hoeft zeker geen kast van twee bij twee meter te zijn en ook ervaring in de sector is geen vereiste. Pascal: “Het gaat erom dat je kunt communiceren en dat je alert bent op wat er om je heen gebeurt.” Dat betekent ook dat je je niet laat afleiden door een mooie dame of heer die je lief aankijkt. Je bent bijvoorbeeld bereid iemand te helpen die de weg kwijt is of wil weten waar muntjes te koop zijn.” Hij voegt toe: “Gastheerschap en het stevig in je schoenen staan zijn voor ons belangrijke eigenschappen.”

ProToGa is ook nog een erkend leerbedrijf. Mooi meegenomen! “De verschillende trainingen geven we op ons kantoor in Nijmegen, zo leer je ook direct je collega’s kennen”, vertelt Pascal. Naast de trainingen op kantoor is de Event Security Officer opleiding gratis en online: die kun je dus altijd en overal volgen. Ideaal!

Flexibel bijdragen op kantoor

Je kunt je voorstellen dat het wat planning vereist: meer dan 120 beveiligers inzetten op tijden die voor iedereen uitkomen. Daarom heeft ProToGa ook een team van zeven mensen op kantoor zitten, waaronder een aantal planners. Ook daar kan het bedrijf versterking gebruiken. Als planner hoef je natuurlijk niet naar verschillende locaties. Je werkt vooral op eredivisie-niveau vanuit het kantoor in Nijmegen, aan de St. Annastraat 259.

Zo’n baan als planner bij ProToGa is ideaal voor als je net je studie hebt afgerond of bezig bent met je scriptie. Ook in deze (starters)functie heb je flexibele werktijden. “Het is een functie voor 24 tot 36 uur per week, maar als jij de ene dag van 14.00 tot 22.00 uur wil werken en een andere dag liever in de ochtend, dan is dat geen probleem. We willen en moeten altijd bereikbaar zijn, dus in veel gevallen komt dat juist goed uit”, licht Pascal toe.

Lijkt dat je wat? Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar ProToGa.

ProToGa Beveiliging

St. Annastraat 259, 6525 GR Nijmegen

Meer informatie

ProToGa Beveiliging

St. Annastraat 259, 6525 GR Nijmegen

Meer informatie

Meer in deze categorie

Werken

Ga naar “4 x waarom dit de leukste werkplek van Ede is”

4 x waarom dit de leukste werkplek van Ede is

Aangeboden door Praxis

Bas werkt bij bouwmarkt Praxis Ede waar vacatures open staan voor winkelmedewerkers, kassamedewerkers en baliemedewerkers
Ga naar “Job alert! Word de nieuwe commerciële topper bij DPG Media”

Job alert! Word de nieuwe commerciële topper bij DPG Media

Aangeboden door DPG Media

Ga naar “Als expert proever word je betaald om te eten: ‘Lekker bestaat niet’”

Als expert proever word je betaald om te eten: ‘Lekker bestaat niet’

Aangeboden door Essensor

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “CAMPING TARP TENT DEX 300X400X200 CM € 44,99”

CAMPING TARP TENT DEX 300X400X200 CM € 44,99

 • Xenos
 • Geldig t/m 4 juni 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “AH Snoepgroente komkommer 400 gram van € 5,98 voor € 2,99”

AH Snoepgroente komkommer 400 gram van € 5,98 voor € 2,99

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 4 juni 2023
Ga naar “AARDBEIEN”

AARDBEIEN

 • Jumbo
 • Geldig t/m 6 juni 2023
Ga naar “AH Extra zacht & sterk 4-laags toiletpapier 16 rollen van € 8,79 voor € 6,79”

AH Extra zacht & sterk 4-laags toiletpapier 16 rollen van € 8,79 voor € 6,79

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 4 juni 2023

Vacatures

Ga naar “Teamleider locatie de Pleinen”

Teamleider locatie de Pleinen

 • Vilente – De Klinkenberg
 • Fulltime/Parttime
De Klinkenberg
Ga naar “Medewerker Technische Dienst”

Medewerker Technische Dienst

 • ROVC Technische Opleidingen
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Crediteuren Specialist”

Crediteuren Specialist

 • Bidfood
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Dag van de Bouw”

Dag van de Bouw

 • 17 juni 2023
dag van de bouwdag van de bouw
Ga naar “Nationale Archeologiedagen”

Nationale Archeologiedagen

 • Van 16 jun t/m 18 jun
nationale archeologiedagen edenationale archeologiedagen ede
Ga naar “Skate4Daagse”

Skate4Daagse

 • Van 12 jun t/m 16 jun