Vroeger een kazerne, nu zit hier een cateringbedrijf
Van red velvet taartjes tot picknickboxen en van vers fruit tot veganistische broodjes. In de Frisokazerne, waar vroeger militairen de dienst uitmaakten, is nu Kookkazerne gevestigd.
De Kookkazerne gebruikt zoveel mogelijk verse producten, gemaakt door lokale vakmensen uit de Gelderse Vallei. De tijdsgeest wordt daarbij niet uit het oog verloren. “Want waar vroeger vlees en vis ons eten domineerden, spelen landverse groenten nu een steeds grotere rol. Het accent in onze gerechten ligt daarom steeds meer op verse groenten en in mindere mate op vlees en vis”, vertelt eigenaar Jeroen van Straten.
Picknickboxen
Het team van de Kookkazerne verzorgt catering bij evenementen (handig met Akoesticum als buren), maar ook fruitkisten voor op kantoor. De particuliere klant wordt niet overgeslagen: in de webshop zijn allerlei zelfgemaakte producten te bestellen. Denk aan huisgemaakte appeltaart en picknickboxen voor twee personen.
De tekst gaat verder onder de foto >

De wereld van catering is niet nieuw voor de Kookkazerne. De laatste 25 jaar is er door het team van vier ervaring opgedaan in verschillende branches: van catering voor tv-opnames tot food festivals.
Maak kans op dagje pretpark
Toe aan een dagje uit? Doe mee en maak kans op een een cadeaubon voor een pretpark naar keuze
Zin in een dagje uit? indebuurt verloot 6 cadeaubonnen voor een dagje pretpark
