Een opblaasbare Abraham of Sarah-pop huren: dat doe je gewoon bij Eddy in Ede

Aangeboden door Opblaasfiguurshop.nl

Abraham pop huren Sarah pop huren Ede Opblaasfiguurshop.nl Eddy Marinda
Eddy en zijn zus Marinda bij een van de zelf ontworpen poppen, met hun oorkonde van Huren.nl

Met zijn opblaasfiguren zorgt Eddy van Opblaasfiguurshop.nl ervoor dat menig verjaardag niet ongemerkt voorbij gaat. Zijn bedrijf ontwerpt en verhuurt enorme opblaasbare poppen om voor het huis van de jarige te plaatsen. Als iemand 50 wordt en dus Abraham of Sarah ziet, bijvoorbeeld. En je kunt je pop gewoon ophalen in Ede!

Wat voor pop je ook zoekt: Opblaasfiguurshop.nl heeft ‘m. Met een voorraad van 300 poppen – ongeveer 140 verschillende – is de keuze hier écht reuze. Dat komt dus deels doordat ze, naast het standaard aanbod, ook zelf poppen ontwerpen. Daarbij luisteren ze goed naar de wensen van hun klanten. Eddy: “Mensen vroegen bijvoorbeeld om een vrachtwagenchauffeur, dus daar zijn we nu mee bezig.”

Lees verder onder de video >

Embed niet geladen. Accepteer eventueel de cookies om deze te kunnen zien. Cookie-instellingen
Op Opblaasfiguurshop.nl vind je nog veel meer leuke en handige video’s.

Grappige poppen ontwerpen

“Als we bijvoorbeeld bedenken dat we een spierbundel in het assortiment willen, gaan we samen nadenken: wie is de bekendste? Dan pakken we The Rock als inspiratie en maken we een moodboard vol plaatjes die de juiste feeling uitstralen, als inspiratie voor onze cartoonist. Soms kijken we naar wat hip is, of we onderzoeken wat de meest uitgeoefende beroepen zijn. De uitvoering moet in elk geval altijd een beetje grappig zijn, bepaalde kenmerken een tikje uitvergroot.”

Mannen versus vrouwen

Als Eddy vertelt over zijn opblaasfiguren, kun je niet om zijn enthousiasme heen. Met veel humor vertelt hij over hoe de vrouwenfiguren over ’t algemeen een stuk ‘braver’ zijn dan de poppen die voor mannen worden gehuurd. De feestende vrouw en de ‘ouwe taart‘ zijn populair, net als bepaalde sporten, zoals de paardrijdster. De ‘ouwe doos‘ – een doos met twee benen wijd – is aanzienlijk minder in trek dan de ‘ouwe lul’, die voor mannen het vaakst gehuurd wordt. Dit is de top 5 voor mannen:

 1. Ouwe lul
 2. Abraham in een biervat
 3. Wielrenner
 4. Bouwvakker
 5. Sporter die z’n spieren flext

Lees verder onder de foto’s >

Tien ouwe lullen

Eddy: “De ‘ouwe lul‘ is zelfs zó populair, dat we tien stuks op voorraad hebben. Tegelijkertijd is het ook de pop die het vaakst weer wordt afgebeld. Dan hoor je: ‘We hebben even overlegd en de buren vonden het niet oké.’ Of: ‘De vrouw van de jarige werd helemaal boos dat we dit van plan waren, dus doe toch maar iets anders dan die lul.'”

Familiebedrijf

“Opblaasfiguurshop.nl begon eigenlijk als hobbybedrijf naast mijn bedrijf in springkussens en dergelijke. Al snel liep het zo goed, dat ik de rest verkocht heb. Toen ik in 2020 ziek werd, verhuisde ik het bedrijf vanuit Stroe naar Ede, mijn woonplaats. In die periode zorgde mijn familie ervoor dat het bedrijf gewoon door kon gaan. Mijn zusje Marinda vond het zelfs zo leuk, dat ze haar baan in het onderwijs heeft opgezegd. Ik kan inmiddels weer tien uur per week werken en ondertussen houdt zij alles draaiende.”

Lees verder onder de foto van Eddy en Marinda >

Opblaasfiguurshop.nl Eddy Marinda Abraham Sarah pop huren Ede
Eddy en Marinda met een van de zelf ontworpen poppen en hun oorkonde van Huren.nl. Deze komt uit 2020, maar ze kregen er ook een in 2021 en 2022.

Ophalen in Ede, wanneer je maar wilt

Opblaasfiguurshop.nl verstuurt de poppen door heel Nederland, maar als je uit (de buurt van) Ede komt, heb je het voordeel dat je de pop ook kunt afhalen en terugbrengen op een voor jou ideaal moment. Daar hebben ze namelijk een slim systeem voor: reserveer je een opblaasfiguur, dan plaatsen ze die in de afhaalkast die 24 uur per dag toegankelijk is. Je hoeft dus geen ophaaltijdstip af te spreken en bent hartstikke flexibel. Bekijk ook deze uitlegvideo. Goed om te weten: de gemiddelde pop weegt zo’n vijftien kilo, komt inclusief blower om ‘m op te blazen, is brandschoon en past in een flinke sporttas.

Beoordeeld met een 9,7

Heb jij binnenkort een verjaardag die niet ongemerkt voorbij mag gaan? Snuffel dan eens lekker rond tussen het assortiment van Opblaasfiguurshop.nl. Je kunt je gehuurde pop door heel Nederland laten versturen of zelf halen bij de afhaalkast in Ede, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De poppen worden altijd grondig schoongemaakt en in perfecte staat geleverd. Opblaasfiguurshop.nl wordt niet voor niets beoordeeld met 4,9 van de 5 sterren op Google, en met een 9,7 op klantenvertellen.nl. Lees de recensies maar!

Opblaasfiguurshop.nl

Heuvelsepad 62c, 6711JR Ede

Nu geopend

Meer informatie

Opblaasfiguurshop.nl

Heuvelsepad 62c, 6711JR Ede

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “Evelien is het gezicht achter De Wagenschuur: ‘Dit is een plek waar aandacht, rust en tijd is voor alle mensen’”

Evelien is het gezicht achter De Wagenschuur: ‘Dit is een plek waar aandacht, rust en tijd is voor alle mensen’

Ga naar “Lizzy van conceptstore BIJ MIJ: ‘Soms zijn vrouwen wel anderhalf uur aan het rondneuzen in de winkel’”

Lizzy van conceptstore BIJ MIJ: ‘Soms zijn vrouwen wel anderhalf uur aan het rondneuzen in de winkel’

Ga naar “Ruben en David van Harthout: ‘We verbinden zowel met hout als met het hart’”

Ruben en David van Harthout: ‘We verbinden zowel met hout als met het hart’

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “HAMBURGER À LA MINUTE OF NEW YORK, VARKENSSCHNITZEL GEPANEERD, KIP KROKANT SCHNITZELS, FILETLAPJES, GRILLBURGER, SLAVINK VARKEN OF LEKKER VEGGIE VEGAN NUGGETS 1+1 gratis”

HAMBURGER À LA MINUTE OF NEW YORK, VARKENSSCHNITZEL GEPANEERD, KIP KROKANT SCHNITZELS, FILETLAPJES, GRILLBURGER, SLAVINK VARKEN OF LEKKER VEGGIE VEGAN NUGGETS 1+1 gratis

 • Jumbo
 • Geldig t/m 31 januari 2023
Ga naar “Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99”

Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Visstoof met prei tomaat € 1,19”

Visstoof met prei tomaat € 1,19

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “Dry Cube vershoudbak”

Dry Cube vershoudbak

 • Action
 • Geldig t/m 31 januari 2023

Agenda

Ga naar “Carnaval 2023 Ede”

Carnaval 2023 Ede

 • Van 18 feb t/m 21 feb
Carnaval Ede
Ga naar “Gluren bij de Buren”

Gluren bij de Buren

 • 5 februari 2023