Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kimberly maakt kans op de titel ‘schoonheidsspecialiste van het jaar 2020’

Door Hanneke van Olst 27 januari 2020

Altijd leuk als blijkt dat we weer een talentvolle inwoner in ons grote dorp blijken te hebben! Dat is nu weer het geval: schoonheidsspecialiste Kimberly de Vries van Beauty Villa is door de vakjury van de Beauty Award genomineerd in de categorie ‘schoonheidsspecialiste van het jaar 2020’.

Daarmee hoort ze nu bij de top 3 van beste schoonheidsspecialistes in de regio midden/oost Nederland. Gefeliciteerd! Op 19 april weten we of de Edese met de eerste prijs naar huis gaat.

Beauty Award

De Beauty Award is de hoogste vak prijs voor schoonheidsspecialistes in Nederland. Het is een prijs die door een onafhankelijke jury uit de professionele beauty branche wordt gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. Er wordt getoetst op gebied van pr/marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechniek.

BEAUTY AWARD 2020Of het al iets meer geland is wil ik nog niet zeggen, maar jeetje, wat ben ik al trots dat ik mag…

Posted by Beauty Villa on Monday, January 20, 2020

Om de nominatie met iedereen te vieren, heeft Kimberly een speciale gezichtsbehandeling aan de Beauty Award gewijd, die tot 19 april 2020 te boeken is.


Meer over Beauty Villa ontdekken?

Beauty Villa beauty en wellness

Gesloten10:00 - 18:30

Stationsweg 71, Ede

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.