Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil jij ook slanke, gladde benen? Hier in Ede helpen ze jou daarmee

Aangeboden door Ladyline Ede 21 juni 2019

Zodra de zon gaat schijnen, komen de rokjes en jurken weer tevoorschijn! Dat betekent ook dat je weer met blote benen naar buiten gaat. Als je niet zo blij bent met je benen kan dat best vervelend zijn. Daarom helpt Ladyline Ede je door middel van compressietherapie om slanke, fitte en gladde benen te krijgen. Lees hier hoe die compressietherapie werkt. 

Hoe werkt compressietherapie?

Compressietherapie is een op luchtdruk werkend lymfe drainage systeem. Je ligt in een luchtdrukpak waar ritmisch lucht in wordt gebracht en weer afgezogen. Je voelt tegelijkertijd een intensieve massage die de bloedcirculatie stimuleert. Daardoor worden afvalstoffen goed afgevoerd en reinigt het lichaam zichzelf.

ladyline ede afvallen
fotocredit: indebuurt Ede

De behandeling duurt precies 25 minuten en je ligt lekker ontspannen op een bank. Na enkele behandelingen zie je al resultaat.

Wat is het resultaat dan?

Je zult na een aantal behandelingen zien dat de omvang van je benen afneemt en dat cellulite vermindert. Hoeveel behandelingen daarvoor nodig zijn verschilt per persoon maar veel mensen voelen al na enkele behandelingen verandering. Ook neemt vermoeidheid en pijn in de benen af door deze behandelingen en zul je een fitter gevoel krijgen. Compressietherapie helpt ook als ondersteuning voor het afvallen.

ladyline ede afvallen
fotocredit: indebuurt Ede

Wil jij ook gladde, slanke benen en verminderde cellulite? Dan is compressietherapie iets voor jou! Als je voor het einde van juni een compressietherapie kuur start bij Ladyline krijg je 20% korting! Een kuur bestaat uit 24 behandelingen.

Ladyline Ede kan je trouwens op allerlei andere manieren helpen om fitter, slanker en gezonder te worden. Neem contact op om meer te weten over wat Ladyline voor jou kan doen.

Lees ook:

ladyline Ede

Hulp bij afvallen in Ede? Ladyline helpt je blijvend kilo’s verliezen

Kilo's verliezen en je fitter voelen in je lijf is niet altijd even gemakkelijk. De kilo's eraf houd...

Meer over Ladyline Ede ontdekken?

Ladyline Ede zorg

Zandlaan 18, Ede

Bekijk meer:zorg

adv.