Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hulp bij afvallen in Ede? Ladyline helpt je blijvend kilo’s verliezen

Aangeboden door Ladyline Ede 20 mei 2019

Kilo’s verliezen en je fitter voelen in je lijf is niet altijd even gemakkelijk. De kilo’s eraf houden is nog lastiger. Wil jij je ook zo graag een keer écht lekker voelen in je lijf, en afvallen zonder crashdieet, uren achter elkaar in de sportschool of dure operaties? Schakel dan de hulp van afslankstudio Ladyline Ede in.

Ladyline Ede biedt je alles wat je nodig hebt om blijvend af te vallen. Wat de slimming arrangementen anders maakt dan bij andere afslankstudio’s is dat de experts van Ladyline goed kijken naar jouw situatie en welke manier van afvallen bij jou past. In dit individuele maatwerk wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met jouw leeftijd en conditie maar ook je levensstijl. Werk je bijvoorbeeld veel? Of heb je een huishouden te runnen en daardoor weinig tijd om te koken? Ladyline helpt jou een plan te maken wat je écht kunt volhouden!

ladyline ede afvallen
fotocredit: indebuurt Ede

Hoe doen ze dat dan?

Bij LadyLine helpen ze jou fitter en slanker worden aan de hand van vijf pijlers. De eerste is bewegingstherapie bewegen en sporten wordt weer fijn, onder andere dankzij de verwarmde cabines waar je in kunt trainen bij Ladyline. Ook aan gezonde voeding wordt aandacht besteed, met de focus op gezond en toch genoeg eten. Daarnaast krijg je een energiemeting volledig afgestemd op jou. Zo ontdek je hoeveel jij moet eten en bewegen om af te kunnen vallen.

ladyline Ede
fotocredit: indebuurt Ede

Ook krijg je bij Ladyline personal coaching, je hebt dus altijd contact met medewerkers die jouw situatie kennen en je kunnen voorzien van deskundig advies. En dan kun je ook nog bij Ladyline terecht voor huidtherapie!

Filosofie van Ladyline Ede

Ladyline kan jou dus met alles helpen wat nodig is om af te vallen en ook op gewicht te blijven. De professionele coaches zijn stuk voor stuk gedreven vakvrouwen die alles weten over afvallen en figuurcorrectie. De filosofie van Ladyline is dan ook dat afvallen alleen zinvol is wanneer dat leidt tot een stabiel gewichtsverlies, waarbij je op een gewicht komt waar je gelukkig mee bent én wat je gemakkelijk kunt behouden.

ladyline ede afvallen
fotocredit: indebuurt Ede

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden bij Ladyline? Spreekt één van de pijlers (of allemaal) jou aan? Kom dan een keer langs en maak kennis met de methode!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ladyline Ede. Meer over Ladyline Ede ontdekken?

Ladyline Ede zorg

Zandlaan 18, Ede

Bekijk meer:zorg

adv.