Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier doe je bodywraps in Ede voor een stralende huid

Aangeboden door Ladyline Ede 6 november 2019

Iedereen heeft wel zo’n probleemzone op zijn of haar lijf. Je bent niet zo blij met je dijen, zou het liefst een iets kleiner buikje hebben of bent geen fan van je billen. Dat is natuurlijk helemaal niet erg! Wil je toch een keer die probleemzone van jou aanpakken? Dan is een bodywrap misschien wel een goed idee. Hier kun je bodywraps in Ede proberen.

Wat zijn bodywraps?

Het woord zegt het al een beetje, je body wordt in een wrap gestopt. je wordt in een soort stof gewikkeld die precies op je probleemzones zit. Die stof zit boordevol actieve ingrediënten die effectief vormen van huidoneffenheden tegengaan. De huid neemt deze ingrediënten op, omdat de bodywraps direct op de huid worden aangebracht.

Wat doet het?

De Ingrediënten in de bodywrap gaan actief oneffenheden tegen, maar helpen ook de bloedcirculatie en lymfestroom. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Ze helpen bovendien tegen vetophopingen en cellulite.

Samen met compressietherapie

Bij Ladyline kun je prima terecht voor bodywraps in Ede. Nog een voordeel daarvan: je kunt jouw bodywrap combineren met compressietherapie. Je neemt dan, met jouw bodywraps om, plaats in het compressiepak van het lymfedrainagesysteem.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden bij Ladyline Ede? Naast bodywraps en compressietherapie kun je er terecht voor voedingsadvies, personal coaching, bewegingtherapie en nog veel meer. Kijk hier voor alle mogelijkheden.


Meer over Ladyline Ede ontdekken?

Ladyline Ede zorg

Zandlaan 18, Ede

Bekijk meer:zorg

Lees meer over Ladyline Ede:

ladyline Ede

Hulp bij afvallen in Ede? Ladyline helpt je blijvend kilo’s verliezen

Kilo's verliezen en je fitter voelen in je lijf is niet altijd even gemakkelijk. De kilo's eraf houd...
compressietherapie ladyline ede afvallen

Wil jij ook slanke, gladde benen? Hier in Ede helpen ze jou daarmee

Zodra de zon gaat schijnen, komen de rokjes en jurken weer tevoorschijn! Dat betekent ook dat je wee...

adv.