Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze behandeling in Ede is het alternatief op liposuctie

Aangeboden door Ladyline Ede 29 juli 2019

Wil je graag op bepaalde plekken op je lijf wat vet verliezen, maar vind je liposuctie een te heftige ingreep? Dan is er nu een alternatief. Met cryolipolyse pak je die moeilijke vetzones van je lichaam direct aan. Wist je dat je ook in Ede cryolipolyse behandelingen kunt ondergaan? Ladyline Ede staat voor je klaar. 

Wat is cryolipolyse?

Dankzij deze nieuwe methode kun je plaatselijke onderhuidse vetlaagjes definitief verwijderen. Daarmee is deze behandeling het beste alternatief op liposuctie zonder een operatie te hoeven ondergaan. De techniek is in de Verenigde Staten ontwikkeld en wordt sinds 2013 bij Ladyline aangeboden. Veel mensen hadden al groot succes dankzij cryolipolyse.

ladyline ede afvallen
fotocredit: indebuurt Ede

Hoe werkt het?

Bij onderzoek is gebleken dat vetcellen niet bestand zijn tegen kou. Bij deze behandeling worden daarom plaatselijk pads aangebracht op je lichaam die gedurende enige tijd koelen tot 4 graden boven nul. Hierdoor breken de vetcellen af en worden deze vervolgens door het lichaamseigen lymfesysteem definitief opgeruimd. Dat proces duurt enkele weken, daarna kan er weer een behandeling plaatsvinden. Door de behandeling te combineren met compressietherapie neemt het resultaat nog meer toe. Nadat de vetcellen op deze manier worden verwijderd komen ze ook niet meer terug!

ladyline ede afvallen
fotocredit: indebuurt Ede

Cryolipolyse bij Ladyline Ede

Wanneer je bij Ladyline Ede aanklopt voor cryolipolyse dan krijg je eerst een ‘Advies op maat’ gesprek. Dan wordt samen met jou bepaald waar je precies die rolletjes of kussentjes wil verwijderen. De Cryo behandelingen zijn volkomen veilig. Cryolipolyse is geen wondermiddel: je valt er niet gigantisch van af. Maar het is wel een goed alternatief op liposuctie voor plaatselijke figuurcorrectie. Zo pak je goed die moeilijke zones op je lichaam aan!


Meer over Ladyline Ede ontdekken?

Ladyline Ede zorg

Zandlaan 18, Ede

Bekijk meer:zorg

adv.